türkiyede cloud hosting nedir kaç kişi biliyor ki bu hizmete talep göstersin? adam hala 20-30 tl verip bir sunucuya onlarca sanal sunucu açılmış performanstan yoksun sunucuları tercih ediyor. openvz saolsun

bizde ettik zamanında olayı tam olarak anlamadığımız zamanlarda. ama baktık disk sorunları çıktı yedeklerimiz heba oldu aldık havamızı he dedik bu işin ciddiyeti başka. rackspace gelecek olursam adamlar cloud hostingi dünyada en baba yapanlardan biri. sizde dell'in vip partneri olun sizinde o şekilde referanslarınız olsun, sizinde önünüze binlerce dolar dökülsün sizde yaparsınız. ha hakediyorlar mı sonuna kadar hakediyorlar. detaylı görüşmek için ingilteredeki türk çalışanı beni arıyorsa bana hizmetleri hakkında en detaylı bilgileri verip %100 network uptime garantisi en geç 1 saat içinde donanım sorunlarına müdahele edileceğinin garantisini veriyorsa bunun yanında bir de redhat sertifikalı elemanları ile full managed destek veriyorsa hakediyor abi. bunu söylemek acı olsada durum böyle. bende istiyorum bu hizmeti türk sağlayıcılardan görmek ama herşey arz talep meselesi. bence bu işe baş koymuş erişim sağlayıcılarının ivmeyi biraz daha arttırıp dünyaya açılması lazım. türkiyede tekelcilik olduğu sürece kimse bir yere varamayacak gelip burda 10 mbit hattı 100 tl ye verilsin mi sorusunun cevabını arayıp duracağız. bu sektör global bir sektör bu sektörde ileri gitmek için global çözümler üretmek gerekiyor...