Konuyu baştan sona kadar okudum mantıklı ve mantıksız açıklamalar illahaki var,

Selçuk beye sormak istediğim birtakım sorular var,

Bu konuyu açmanızdaki amacı belirtirseniz bayi diye tabir edilenler, son kullanıcı diye tabir edilenler size mantıklı cevap verebileceklerdir.

Siz bu sektörde yüklü bir potansiyele sahip firma olarak birçok firmayı ve verimerkezini geride bırakarak maliyet çıkarabilirsiniz, 10 mbit 100 tl satmasanız bile diğer firmalara oranla uygun fiyata satabilirsiniz, yani kısacası birçok verimerkezine kıyasla kuşkusuz bunu yapabilirsiniz.

Diyorsunuzki yıllarca bayilere destek oldum ve sonuç alamadım, bayilere güvenip dahada iş yapmam. Burada size tamamen hak veriyorum, bu konuda son kullanıcıya satış yapmanızada kimse karışamaz, + piyasayı ne denli alt üst eder veya ne denli dengeler orası ayrı bir tartışılır.

Mantıklı cevap alamamanızın sebebi ise bu konudaki sormak istediğiniz, plan ve projenizin asıl amacını söylememenizdir. Size lafı uzatmadan kısaca sormak istiyorum bu plan ve projenizdeki amaç, Türkiye piyasasını alt üst etmekmi yoksa Yurtdışını Türkiye ye çekmekmi?

EDİT: Son olarak ben şahsi düşüncemi belirtecek olursam, belirteceğiniz fiyatlarda yapacağınız olay Türkiye pazarında şu şartlarda çok zor gibi görünüyor.