turkiyereseller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam yapın o zaman en iyi şekilde nasıl olacaksa öyle olsun. Orada o kadar yazı yazdım içinde hiç bir mantıklı doğru açıklama mı yok yada ben boşuna mı yazdım bilmiyorum.

Abicim diyorum ki samimi konuşacağım. Sen yap eyvallah biz nasıl sunucu satıcaz ? i7 12 gb ram li oem donanım 2 bin tl hadi hesap yapalım 10 ay üzerinden ayda bunun maliyeti zaten 200 tl elektriği interneti derken 300 tl bu donanım 1. yıldan sonra kar getirmeye başlar bizim bu donanım ı aylık 100 tl gibi bir rakamdan verme gibi bir şansımız yok versek zarar ederiz 2 yılda parası anca çıkar sermayesi olup parasını savuracak adamda piyasada yok çalıştığı datacenter ile sunucu satışı konusunda sadece rekabet etmek için böyle bir şey yapması da çok mantıksız olur hem o dc ile çalışıyor hem o dc ile rekabet ediyor olmak çok saçma olur.

Eğer yazdıklarımdan hala mantıklı bir şey anlayamıyorsan küçük bir çocuğa soru sorar gibi tek tek sor cevap vermeye çalışayım
Adam da diyorki, banane senin satıp satamamandan. Haklı. Senin kaça sattığın onu niye ilgilendirsin? Senin batıp batmamandan ona ne? Ticaret bu, herkes kendi işine bakacak. O fiyattan satarak, daha fazla kar elde edebilecekse, senin batıp batmaman onu niye ilgilendirsin?