roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu söylediğinizi neden yapmayalım diye soruyorum, hala doğru mantıklı bir cevap yok...
Tamam yapın o zaman en iyi şekilde nasıl olacaksa öyle olsun. Orada o kadar yazı yazdım içinde hiç bir mantıklı doğru açıklama mı yok yada ben boşuna mı yazdım bilmiyorum.

Abicim diyorum ki samimi konuşacağım. Sen yap eyvallah biz nasıl sunucu satıcaz ? i7 12 gb ram li oem donanım 2 bin tl hadi hesap yapalım 10 ay üzerinden ayda bunun maliyeti zaten 200 tl elektriği interneti derken 300 tl bu donanım 1. yıldan sonra kar getirmeye başlar bizim bu donanım ı aylık 100 tl gibi bir rakamdan verme gibi bir şansımız yok versek zarar ederiz 2 yılda parası anca çıkar sermayesi olup parasını savuracak adamda piyasada yok çalıştığı datacenter ile sunucu satışı konusunda sadece rekabet etmek için böyle bir şey yapması da çok mantıksız olur hem o dc ile çalışıyor hem o dc ile rekabet ediyor olmak çok saçma olur.

Eğer yazdıklarımdan hala mantıklı bir şey anlayamıyorsan küçük bir çocuğa soru sorar gibi tek tek sor cevap vermeye çalışayım