Adidas Beyaz - Siyah
Ayrıntılı Resimleri ve Bilgiler
DİJİTAL LED GÖSTERGE
# ÇELİK GÖVDE
# SİLİKON KAYIŞ
# SİYAH CAM
# RENK: Siyah - Beyaz
# 12/24 SAAT SEÇENEĞİ
# ENERJİ TASARRUFU (DÜĞMESİNE BASINCA SAATİ GÖSTERİR )
# YIL-AY-GÜN VE SAAT-DAKİKA FONKSİYONU
Kargo Bilgisi Fillo Kargo ile En Geç 2 Günde Adresinize Ücretsiz Olarak Teslim Edilecektir..
Ödeme Seçenekleri
# Misli
# PTT
# İş Bankası
# K. Kartı
# Paypal ( İtraderi Yüksek Kişilere )
Fiyat; 25,90 İletişim;
Pm
yada
destek@ucuzal.org Yeni Modeller İçin Tıklayın Alan Kişilerin Yorumları
Arkadaşımız son derece mütevazi ve güvenilir birisidir.Kendisinden 1 adet saat aldım , 1 tane de sipariş verdim, pazartesi gelir büyük ihtimal.
Eğer saatte süpheniz varsa bence unutun onları.Saati aldım , gerçekten çok şahane bir saat.Etrafımdaki herkes tarafından ilgi çekici bi saat olarak bulundu

Ya düşünün saati aldım alalı 1 gün takabildim.Herkes istiyor 1 günlük takılabilirmiyim diye

işte bi kötü yanı orası, herkes takmak için isticek

Düşünün cafeye gittik kız arkadaşımla , çalışan eleman geldi ,diyiyor abi verirmisin, 1 gün takılıcam , yarn geldiğinde veririrm

Kısaca çok güzel , özellikle kahverengi olan.Siyahı daha görmedim.
Hayırlı satışlar hocam
Saat bana ulaştı. Gerçekten güzel ürün.
2. saatimde elime ulaştı, gerçekten buda çok güzel, kendisine ayrıca teşekkür ediorm,
Hayırlı satışlar
Siyahını aldım çok hoş. Bir arkadaşta kahverengiyi almış oda güzel. Teşekkürler, kaliteli saat.
Saati dün aldım saat baya sağlam ve şık duruyor.
Aslında kordonun biraz kalın olması kötü ama ginede güzel ve şık bir saat.
Hayırlı satışlar.
Saat bugün elime geçti.Güzel saat.Benim için tek kötü yanı güneş altında saati göremiyorum.Ama böyle saatlerin hepsinde böyle olur sanırım (led saatlerin)
Teşekkürler çok şık ve sağlam şekilde geldi saat.
4 adet daha saat aldım,beyaz olanınıda ilk defa gördüm.Gerçekten oda çok güzel,yanları metal şekli olması ayrı bi güzellik vermiş saate.Arakdaşımıza tekrardna teşekkr ederm böyle bir hizmet verdiği için, hayırlı satışlar
saatim geldi, saat elime ulaşana kadar arkadaş ilgilenmeyi bir dakika olsun bırakmadı..
oldukça güzel bir saat...
Siyah Adidas Alındı. Hızlı ve güvenilir arkadaş. Ayrıca saat'te beklediğim gibi güzel bir ürün.
saatim geldi teşekkürler class bir şey
Bu arada saat gerçekten çok şık ve dikkat çekiyor. Arkadaşta gayet ilgili teşekkür ederim kendisine
Siyah saat elime geçti çok güzel ürün teşekkürler
beyaz renklisi yeni elime ulaştı çok güzel bir saat teşekkürler
ürün saat 11,20 civarında elime ulaştı. gerçekten muhteşem birşey
ayrıca ürünü aldıktan sonra ödemeyi yaparım dedim sağolsun kırmadı beni. ürünü aldım ödemeyi yaptım. ilgisi çok iyi, kendisine çok çok tşk ederim...
adidas beyaz saatimi elime yeni ulaştı

gayet güzel bir ürün.
teşekkürler tuğberk bey
1 adet beyaz aldım.
bugün geldi

çok güzel bir saat çok harika.
kargoda sıkıntılar yaşadık ama arkadaş sağolsun çok ilgilendi.
herkese öneririm.
teşekkürler
Puma olan saati aldım ve gerçekten çok hoş bir saat. Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye edebilirim.
Şimdi kargo geldi, gerçekten çok hoş bi ürün, kesinlikle tavsiye ederim. Sağolsun çok ilgili bi satıcı, tekrar teşekkür ediyorum
2 adet aldım gayet hoş saatler herkese tavsiye ederim.
Saat geldi çok herşey çok güzel tek sorun güneş ışığında görünmemesi ..(:
Saat Elime Geçti Çok Güzel Ve Klas Bi Görüntüsü Var. Hiç Bi Sorun Yok İlgisinden Dolayı Teşekürler.
Selam Tuğberk bey. Geçen gün sizinle irtibata geçmiştim. Ürün çok şık bugün geldi. Teşekkürler..
Saat dün akşam geldi.Gerçekten güzel ..
Saat şuan elime ulaştı.Gerçekten Resimdeki Kadar Güzel duruyor.
Alacağım zaman biraz tereddütüm vardı.yorumları okuyunca güvenilir biri olduğuna inandım. ve yanılmadımda. Gerçekten çok Güvenilirdir.
Hayırlı Satışlar Dilerim.
saat elime ulaştı , gerçekten güzel ürün.
saat elime ulaştı aynen fotoğraftaki gibi ancak dijital göstergesini pek beğenmedim gene de bu fiyata gayet iyi teşekkürler
Elime ulaştı bugün. Tam beklediğim gibi. Teşekkürlerrrr
Saat geldi arkadaşımdan çalıp arada bi' bende takıyorumm
4 adet alındı ürün bugün elime ulaştı.Hızlı ve güvenilir arkadaş. Ayrıca saat'te beklediğim kadar güzelmiş..
Saatim Bugün Geldi.
Harika Bir Saat çokda güzel görünümü var kesinlikle tavsiye ederim.
Saat şuan elime ulaştı gayet güzel bir saat çekinmeden alabilirsiniz..
Ürün Elime Ulaştı. Süper Bişey Herkeze Tavsiye ederim
saat elime geçti harika teşekkürler