Bende de kitap var, uzmanlar için php diye, fakat nedense bana çok karışık geliyor 3-4 satırda anlatılacak olay çok uzuyor, bu nedenle insanın kafası karışıyor ve sıkılıyor.

Kendime ilk hedef proje olarak Puan Durumu ve Fikstür scriptini yapmak için hedef koydum bakalım kaç ayda başarabileceğiz. İşte çalıştığım için pek fırsatım olmuyor eğer işte çalışmıyor olsaydım çok güzel olurdu çünkü çok vakit bulabilirdim.

Başlangıç için ağırmı gelir bu proje. Benim en çok yapmak istediğim şey bu. İnternette tam istediğim gibi bir script yok bu konuda. Haftalık fikstürleri gireceğim, daha sonra sonuçları gireceğim, ve buna bağlantılı olarak puan durumu listelenecek, ilerleyen zamanlarda buna her takımın ayrı ayrı ilk 11'leri gol krallığı kaç dakika oynamış, kaç sarı kart görmüş kaç kırmızı kart görmüş, futbolcuların bilgileri , doğum tarihi, v.s bu tarz bir futbol sitesi yapmayı planlıyorum

Basit şeyler yaparak başlamakmı önemli. Yaptıkça heves artması bakımından, yoksa zor şeyleri başarmak mı daha önemlidir.