Benim bunu söylememdeki amaç şudur !!! DC'ler sunucu satanlara öncülük etsinler. Türkiye şuanda gerçekten kötüye gidiyor herkeste bunun farkında DC'ler daha ne kadar fiyat düşürecek ? 10 mbit 100TL şuanda bu konuyu tüm sunucu satanlar + sunucu alanlar gördü bugünden sonra kim 100 TL'den fazla paraya sunucu arayabilir ? DC sahipleri bunu düşünmezse elindeki sunucu satıcılarını kaybeder düşüncesindeyim ve sunucu satanlar daldan dala dolaşacak DC sahipleride sadece sunucu satıcıları geliyor diye yatırım yapıp 2 ay sonra neden gidiyorlar diye bakacaklar. Bu durumda kim kazançlı çıkıyor SUNUCU ALAN kişi... Ben fikirlerimi söylüyorum zaten şahsen DC açsam sunucu satıcılarını toplarım ve fikirlerini öğrenirim. Ama bunu hiçbir DC yapmıyor.
kusura bakma da fiyata bakmayan kaç sunucu satıcısı var.
Şuan senin aldıgın fiyatın %50 altına fiyat çıktığında sen aman ben çok sevdiğim bir datacenterda çalışıyorum ayda 1500 tl daha fazla öderim ama seviyorum bu adamı mı diyorsun. Eğer böyleysen helal olsun.
Ama böyle olmayanlar sektörün %95'i. Müşteri güvenilir ve sadık değil, datacenter da sadık olmayan müşteriyi düşünmez...