Derdo72 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yahu adam host satmicak
Adamlar ile sözleşmemi imzaladın ki bu kadar emin konuşuyorsun? Şu r10'daki olayları bir incele bakalım sanal piyasada neler dönüyor. Garantisi var mı?

Hadi gel ben sana son bir proje hazırlayayım, buda benim bu meslekte son işim olsun ve elimden gelen en iyisini yapayım desem sanki senden sonra kimseye site yapmayacak mıyım? Elbette yapacağım, bu benim bildiğim bir işse ve ben bu işten ekmek yediysem tadı her zaman damağımda kalmıştır ve kalacaktırda. Bu yüzden de ben bu işi kesinlikle bırakmam.

Haa zarar ediyorumdur, kapatır çeker giderim. O ayrı. Ama açıkçası ben o siteye o parayı vermem.

Eğer ki yargılarında kesin kararlısın, neden soru soruyorsun kardeşim. Adam bu işi yapmayacaksa ve kar elde edeceğini düşünüyorsan git al. Tecrübelerin her görüşünü çürütme eğilimine girersen, öyle değil böyle diyeceksen hakikaten zaman kaybediyorsun. Git al ve gör bakalım 2 ay sonra nelerle karşılacaksın.

Ama 2-3 ay sonra gelipte "yahu millette hiç utanma denen bişi kalmamış, adam bu işten çekileceğim dedi bana bu siteyi X ytl'ye sattı ama baktım ki tüm müşterileri orumcek'in dediği gibi kendine çekti, elde avuçta kalan sıfır ve zarar ettim." deme, enayi der gülerim ve sana müstehak derim.