Merhabalar,
İstanbul'da yada Tekirdağ'da tam zamanlı yada yarı zamanlı olarak çalışabileceğim bir iş arıyorum.
Handan Hayrettin Yelkikanat And. Meslek Lisesi Bilg. Programlama ve Sakarya Üni. Bilgisayar Tekn. ve Programlama Bölümünü bitirdim, şimdi açıköğretimden işletme okumaktayım.Askerliğim 3 sene tecilli.
Şu anda freelance olarak web tasarım işleri yapmaktayım, en son yaptığım 3 site ise,
www.besiktasguvenaluminyum.com,
www.kayarentacar.com ve
www.kahverengicafe.com.tr 'dir.
Lise zamanında asp'yi baya iyi kullanıyordum, ama şu anda php'yi daha iyi bildiğimi söyleyebilirim. Asp.net'i kendim deneme amaçlık kurcalamıştım, biraz bilgim var o konuda.
Ayrıca C#'ta geçen sene kendime ait bir projede içinde online sohbet, kişi ofline ise o kişiye mail gönderme, video izleme gibi fonksiyonları olan bir program yazmıştım.
C++ ve VB dillerini biliyorum, fakat c++ ve vb'nin biraz tekrara ihtiyaçları var. Delphi görmüştüm üni de fakat ilgimi çekmedi, üstüne gitmedim, ama temel bilgilerim bu dilde de var.
Photoshop ve Flash'ı bana yettiği kadar kullanabiliyorum.
Neyse kısaca özelliklerim bunlar.
Detaylı cv'mi görmek isteyenler bana pm yoluyla, merhaba [at] burakkasikci.com mail/msn adresinden yada buradan ulaşabilirler.
Şimdiden İlgilendiğiniz ve sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.