Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin bu konuda düşüncesine saygı duyarım ancak karşınızdaki muhatapların Türk olması aynı dili konuşuyor olmanız ve hizmet aldığınız firmanın Türkiye de bulunması mı daha iyi olur yoksa tamamen aynı hizmeti aynı dili konuşmadığınız, yurt dışında olan yabancı bir firmadan almak mı?
Osman bey öncelikle daha çok müşterinizin olması temennilerimi sunar ve bir kaç şey yazmak isterim.

Muhataplarımız türk konuştuğumuz dil türkçe gibi güzel ortak paydalarımız var ve bunu bastıra bastıra ifade ediyorsunuz ve ticari olarak artı ( + ) bir değer olarak kullanıyorsunuz. Ama zoruma giden ne bileyim başka nasıl ifade edilir sitenizin türkçe konuşmaması açıkcası beni üzmüştür. Bu konudada turkçe konuşan bi site olabilirdi.

Yani bi nevi milli duygularınızı sitenizede yansıtabilirdiniz. Ciddi ciddi inceledim sitenizde ilk bakıita türkçeye dair yada bize türkçeyi hatırlatacak bi ibare dahi yok. Madem türk sermayesi ( firması ) madem mevzu türkçe ve ticari amaçlı kullanılan bi değerse siteyede keşke yansıtılsaydı. Elbette ingilizcede olacak olmalıda ve öncelik ingilizce şartı bunu anlayışla karşiliyorum. Alt satırdaki ifade dahi iyi bi ingilizce gerektiriyor.

We provide FREE English and Turkish support for software related problems. You can use our client area to contact our support team.

Not : Bu arada kesinlikle size karşı zıtlığım olduğundan vs değil hatta hep hizmetlerinizi taktir etmiş ve türkiye lokasyonlu hizmet aldığım süreçte calıştığım en takdire şayan firmaydınız. Yani sakın yanlış anlaşılmasın sevmediğimden ötürü değil sizi çok sevdiğimden yazdım bu mesajı.

Kendim cpanel lisansını tedarik etsem sizden alırım kuşkusuz.

Bu arada hayırlı işler bol ve helal kazanç dilerim.

Kolay gelsin iyi çalışmalar.