denizci88 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İhtiyacın olan özellik ve limitleri belirtseydin belki daha kolay yardımcı olabilirdik.

Eğer istediğin barındırma hizmeti veren yabancı bir firma ise;

http://byethost.com
kredi kartı odemesi yok galiba byethostta bu 3 ü var PayPal, 2CheckOut, Liberty Reserve
edit: varmış

Alıntı
bende kredikartı kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım hostgatorda ?
benim durumum çok karmaşık daha önceden ne paypal hesabım nede kk vardı bu durumdan dolayı paypal ile başkası bana hesap açtı hostgatordan açan kişinin paypal hesabı kapandı hostgatorda kapandı tabi sefa sağolsun açtı hesabımı durumumu anlattıktan sonra ben paypal hesabı açtım bir tane sanal kart ekledim odeme yaptım 0.68. ek olarakta kk ile 2 aylık bir miktar attım hostgator hesabıma dun paypal hesabım kapandı nedenini anlamadım bugun aksama dogruda hostgator hesabım kapandı halbuki hesabımda 20$ para var ve benden 0.36 bir ödeme istiyor hala sefa ile konuştum ancak banka havalesi ve western unionla odeme yapmam gerekliymiş halbuki kredi kartımı ekledim para yatırdım kredi kartı ile ilgili hiçbir problem yok bankayıda aradam acaba parayı gerimi çekti diye banka ile ilgili bir problemde yok ve neden hala bana farklı bir ödeme şekli sunuyor hostgator bunu anlamadım.