varyemez herkesin şikayeti çok fazla, hakkızsın diyebilir miyim, diyemem hem çok yeniyim hem de bahsettiğin olayları ben de gördüm...
benzer sıkıntıları biz de yaşıyoruz ama, bak burada boştaki domainler kısmında insanlar com'u elinde olan beş para etmez domainlerin net, orglarını yayınlıyor diğer insanlar da değerli şeylermiş gibi alıyor.
mesele şu ve birkaç başlık olmasa bütün boştaki bölümü adeta çöplüğe döndü. bu aralar bu başlık için "iyi düşünmüş güzel bir isim koymuşlar" diyorum. en azından kaliteyi düşüren bir paylaşım olmuyor, e bunu senin hayrın için yaptığını da biliyoruz, soruyoruz öğreniyoruz belki biz de ileride birilerine anlatacağız bu soruların yanıtlarını...
yani aslında belki farkına bile varmadığın bir fayda yaratıyorsun... sadece burada değil her yerde fayda yaratan insanlara ihtiyaç vardır bundan sonra da olacaktır... belki bu forumda domaindeki kalite algısı birazcık yükselirse toplamdaki kalite de biraz yükselir diye düşünüyorum... bunları da kimse yanlış anlamasın olmuş bir edayla değil, yoldaki talebe edasıyla yazıyorum...
bundan sonrasında uzunca bir metin yazdım sildim... şikayet, daha yeni olmamıza rağmen bizde de var...
ama yine dönüp dolaşıp şuraya geliriz.
iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir...
edit: mevzu yine coşmuş ben bunları yazarken gereksiz işler bunlar..
@beyzade: bahsettiğin şey herkes için geçerli, buradaki her insan ilk kaynağa gidebiliyor olsa burada satmaz domaini... bunda acayip olan bir şey yok ki...