beyzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin yüzünden haksız yere banlanan bendim. Ben sana - REP attım sen geldin bunu konuya yazdın ve satış gerçekleşmiş olmasına rağmen hatta konuyu baltalama aşamasına getiren sen olmana rağmen ulaştığım moderatör kendisi banlamadığı için kurallar gereği banımı kaldıramadı ve yine kurallar gereği beni banlayan moderatöre durumu izah edebilmem için kim olduğunu söylemedi.

Ben de banım kalktıktan sonra senin bana - REP atmanı " REP to REP " olarak değerlendirdim ve bir moderatöre ulaşarak olayı baştan sona anlattım. Kendisi beni haklı bularak seni banladı. Olay bundan ibaret. İsteyen arkadaşlar konuyu inceleyebilir, çocuk gibi küsmeye gerek yok.

https://www.r10.net/org-amp-info/5961...-uzantisi.html
Peki açıkla o zaman neye dayanarak attığımı düşünüyorsun ben misli.com ekibi ile iletişeme geçemediğimi belirttim atma ne demek oluyor yada seni niye ilgilendiriyor? Kendini haklı gibi göstermeye çalışma seni ilgilendirmeyen bir şeye karıştın ve bilgi sahibi de değildin. Bilgi sahibi olmadan ona buna atlayan insanları oldum olası sevmem.. Pcteknikten tanıyormuşsun ne yamukluğumu gördün. Eğer yamuk bir insan olsam o site 5 yıldır 62 bin üye ile ayakta kalamazdı emin olabilirsin..