varyemez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece bir olay değil ki cagaba, saygısızın biri satış konuma geliyor baltalıyor üstüne bana atma diye -rep kullanıyor ve bende karşılığını veriyorum adam yönetim yalakası biri sanırım beyzade olabilir ben 3 gün banlanıyorum adam 1 gün şaka gibi. Onu da geçtim bu kadar paylaşımda bulunuyorum ve bir çok kişi paylaştığım domainleri kaydediyor yada makalelerden faydalanıyor bir teşekkür bile etmeden gidiyor yapıştırıyor sitesine.. Ayrıca ne kadar iyi domainci olduğumuzu gördük son ankette ben kendi halimde takılacağım bundan sonra.. Bundan sonra pm ile yardımcı olabilirim.
Senin yüzünden haksız yere banlanan bendim. Ben sana - REP attım sen geldin bunu konuya yazdın ve satış gerçekleşmiş olmasına rağmen hatta konuyu baltalama aşamasına getiren sen olmana rağmen ulaştığım moderatör kendisi banlamadığı için kurallar gereği banımı kaldıramadı ve yine kurallar gereği beni banlayan moderatöre durumu izah edebilmem için kim olduğunu söylemedi.

Ben de banım kalktıktan sonra senin bana - REP atmanı " REP to REP " olarak değerlendirdim ve bir moderatöre ulaşarak olayı baştan sona anlattım. Kendisi beni haklı bularak seni banladı. Olay bundan ibaret. İsteyen arkadaşlar konuyu inceleyebilir, çocuk gibi küsmeye gerek yok.

https://www.r10.net/org-amp-info/5961...-uzantisi.html

Ben sana - REP attım sen geldin konuya yazdın. 3-5 REP bu kadar önemliyse PM at sana + REP göndereyim de REP'in artsın.