Merhaba arkadaşlar bir projem için rent a car scriptine ihtiyaç var, genel olarak istediğim özellikler.
-Online rezervasyon ( araçın teslim alınacagı yer ve tarih ve saat seçilecek ve araç modeli seçilecek , ek hizmet isteniyorsa seçilecek, belirtilen tarihler arası ücreti sistem hesaplayacak ve müşteri görecek)
-Gelişmiş raporları yönetim panelinde detaylı olarak tüm plkalara ait geçmişe dönük raporlama, ( araç hangi gün kime verilmiş, hangi günler boş kalmış, muayane tarihi ne zaman v.s gibi)
-Güzel bir görsellik. (Mutlaka css ile tablosuz tasarlanmalı, ajax kullanılmalı ve estetik açıdan güzel görünmeli. Seo olayı iyi oturtulmalı. Ayırıca programlama dili php veritabanı mysql olmalı.
-Son bir konuda kaynak kodlar, şifresiz halde teslim edilmeli. Scripti yazan arkadaş kendisi dahi bunu kullanamalı sadece bana özel olmasını istiyorum.
Detaylar için pm atabilirsiniz... Aklınızda bu konuda değişik fikirler varsa yada elinizde bu tanıma uyan scriptiniz varsa, oda olabilir. Fiyatı siz belirleyeceksiniz onun için ne fiyat aralıgında düşünüyorsun gibi sorular sormamanız rica olunur.