Geyik konusu değil ama merak ettim konuyu açmak istedim
Çok sevdiğiniz biri sizi sebep yokken bırakıyor ve ona ulaşamıyorsunuz
farz edelim 1 2 ay sonra gün oluyor tam 2 dakika telefon görüşmesi yapma imkanınız oluyor 2 dakikaya ne sığdırırdınız.
Sebepsiz b.ktan bi sebepten ayrıldık. Tam 4 yıl hiç görüşmedik. ne yüzünü gördüm, ne sesini duydum nede ondan bir haber aldım. Adı bile geçmiyordu. Aradan 4 yıl geçti birgün telefonum çaldı bilmediğim bi numara. Açtım ve karşımdaki ses sanki daha dün konuşmuşum gibi onun sesiydi dondum kaldım. Zaten 2 dk donuk kaldım

Sevgilisinden ayrılmış seninle konuşmaya ihtiyacım var dedi. O zamanlar ben Turkcell kullanıyordum onda avea vardı. Sırf onunla konuşabilmek için hemen gidip avea hat almıştım 4 saat boyunca hiç susmadan konuşmuştuk. Ama neye yaradı? ******** 1 hafta sonra ayrıldığı sevgilisine yine geri döndü ve benim küllenmiş olan ateşimi yeniden kor haline getirdi. Şimdi ise başkasıyla evli. 18 nisan 2010 da evlendi.
Şimdi arasa yine konuşmam desem yalan olur 10 sn de olsa sesini duymaya razıyım. Yeterki arasın... Evlenmiş olsada, çocuğu olmuş olsada, dön desin dağlar delip dönerim arkadaş...