Başlıktanda görebileceğiniz gibi kendime bir asistan daha arıyorum.
İş detayları;
- Esnek çalışma günleri. (Pzt - Cum)
- Günlük 2-3 saat.
- Esnek çalışma saatleri. (Size hangi saatler uygunsa, yeterki iş tamamlansın)
Yapılacak işler;
- Link çalışmaları.
- Hesap açma. (E-mail/Web vs.)
- Verilecek içeriğin sitelere girilmesi.
Gereksinimler;
- Wordpress tecrübesi. (Ne kadar çok bilgi o kadar iyi)
- PHP Bilgisi (Yazılım yazmak için değil tabiki, Wordpress vs. gibi uygulamalarda Footer'da bulunan linkleri kaldırmanızı istediğimde bakmamanız gerekecek kadar)
- İngilizce (Orta düzey tercihimdir, ancak yabancı web sitelerine üye olamayacak ve herhangi bir basit bir şeyi anlayacak kadar İngilizce'niz yoksa hiç zahmet etmeyin)
- HTML kod nedir bilen
Genelde bu tarzda basit işler olacaktır. Hiçbir zaman sizden makale yazmanızı, SEO yapmanızı vs. istemeyeceğim.
Şu an zaten yaklaşık 1.5 yıldır çalıştığım bir asistanım daha bulunmakta. Ancak iş yoğunluğumuz gereği yeni arkadaşlara ihtiyaç duyuyoruz. Özellikle Türk olmasını istiyorum bu arkadaşın, bu sebeple burada konu açıyorum.
Önemli Not: Kesinlikle uzun süre çalışabileceğim birilerini arıyorum, hedefiniz 1-2 ay çalışmaksa boşuna birbirimizi uğraştırmayalım.
Ücret;
Yeteknelerinize göre aylık 100-150 TL arasında olacaktır. Eğer beğenmiyorsanız veya bir itirazınız varsa sağ üstte görünen X'e bir kere basmanız her şeyi değiştirecektir.
Ödemeler haftalık/2 haftalık/aylık periyodlarda olabilir. Sizin için nasıl uygunsa. Yurtdışında yaşadığım için İşbank veya Paypal tercih ederim bunun dışında maalesef herhangi bir ödeme yöntemi veya banka ile ödeme gerçekleştiremem.
Başvuru;
İlgileniyorsanız varsa referanslarınızı ve sizi diğerlerinden farklı kılan özellikleri PM olarak gönderin.
Lütfen;
- PM atmadan şu konuyu okuyun, sonra
uygunsa pm gönderin.
- Ben burada vereceğim ücreti belirttim, 3-5 oynatmaya çalışmayın.
- Okuyun şunu lütfen, sonra mesaj atın.