Ayrıca pr 0 ve pr 5 arası orta seviye imleme sitelerine ekleme fiyatları

125 ekleme 15 tl

250 ekleme 35 tl

500 ekleme 50

Örnek imleme sitesi (sitenizi ekleyebilirsiniz)

Social bookmarking

Merhaba;

Bu avantajla elde edecekleriniz;

1-Google yoğun olarak kullanılan bu sitelerden hiç çıkmadığından çok kısa sürede sitenizi ziyaret etmektedir.

2-Verdiğiniz kelimelerde (max. 2 adet) arama motorunda (google'da) hissedilir yükseliş

3-İndexlerinize doğrudan etki eder.

4-Alexa ve google webmaster araçlarında görünür backlink

5-Seo için iyi bir yöntemdir

Bu servisi nasıl kullanılabilir ve faydasını görürsünüz?

Sitesi indexlenmeyenler

Arama sonuçlarında görünür olmak isteyenler

Alt sayfalarını indexlenmek isteyenler

kaliteli sosyal imleme sitesinden backlink almak isteyenler

Bu servisi kime öneririz?

Google da iyi yer edinmek istyen herkese önerilir

İş teslim süresi ve ödeme

1 ila 9 gün arasında teslim edilmektedir.Ödemek iş bankasıdır itraderi yüksek olanlardan (en az 30 ve benim insiyatifimdedir) paypal alınabilir.

premium pakette en kaliteli siteler eklenmektedir.

Eklenecek sitelerin Pagerank değerleri pr 1 ve pr 9 arasındadır.

Tüm ayrıntılar buradadır.Pm ile verilecek birşey yoktur.1 kurumsal siteyi referans atabilirim(insiyatifimdedir)Önce ücret alınmaktadır.Ve rapor olarak e-mail adresinize gönderilmektedir.

Çalışmak isteyenler;

Title: (max 2 tane ,30 karakterle sınırlı)
descriptionSitenizi açıklayacak maksimum 150 kelimelik yazı)
url:
Etiket:;2 adet en fazla)
Kategori:
E-mail;rapor için)

Siteniz için birden fazla hizmette alabilirsiniz tavsiye edilir.

*****,warezz,hack içerikli siteler kabul edilmemektedir.Ve msn değil sadece site üzerinden iletişim kurmaktayım teşekkürler

Arkadaşlar pm lik bir durum yoktur.Kurumsal sitesi için yaptıracaklara sitelerini vermeleri durumunda bende kurumsal referasımı gösteririm.

İlginize teşekkürler

Bu hizmeti kullananların yorumları

[/B]
mustafa399 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş alındı temiz ve düzenli olarak backlink kasılmış. iş sonunda rapor teslim edildi gayet güzel google bot günde 2 defa ugruyor inş hep böle olur
dmrts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar google da 12-17sf arasında dalgalanma yaşayan sitemi bugün baktığımda google 5.sf da gördüm. Arkadaşın çalışmasının geri dönüşlerini almaya başladım, paylaşmak istedim. Gerçekten kaliteli iş çıkarmış.

site burada
ıspatı burada
Ebu_Derda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben eklettirdim olumlu sonuclarını bugun almaya başladım.. Tekrar teşekürler arkadaş
vezirhan55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
250 lik bir paket için anlaşmıştık sağolsun raporu teslim etti,ilk izlenim çalıştığımız sitenin indexlenme hızında biraz düşüklük vardı linkler eklenmeye başladıktan sonra index alma süresi olumlu yönde düştü diyebilirim arkadaşa gösterdiği özen için teşekkür ederim çalışmak isteyenler siteleri için olumlu sonuçlar alacaklarını düşünüyorum
EuDownload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba, 4 gün önce iş vermiştim arkadaş bugün raporla birlikte işi teslim etti yalanım yok domain değiştirmiştim hitlerim iki katına cıktı belki tesadüfende yeni domaindende kaynaklanabilir hit artışı kimseyi yanıltmak ve yanlış yönlendirmek istemem arkadaş ödeme beklemeksizin diğer sitem içinde backlink çalışmasına başladı. gercekten samimi vew hoş sohbet bir arkadaş kendisi. buradan kendisine teşekkürlerimi sunuyorum yardımlarından dolayı
efendyyy35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler tekrar iş verildi.Çok faydasını gördük.Başarılar dostummmm

netevren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rapor teslim alındı. Söz verilen tarihten 3 gün önce işi tamamladı. Gerçekten güvenilir bir arkadaş.
Şimdiden Google'da yaptığım arama sonucu birçok sayfada sitemin adının geçtiğini gördüm. Faydasını göreceğime ve bu konuyu sık sık ziyaret edeceğime inanıyorum.

Ellerinize sağlık üstadım.
seslicafe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
125 sitelik kayıt yaptırdım gercekten cok kısa bi sürede faydasını gördüm 11.ci sayfada olan sitem 4 günde 7inci sayfaya yükseldi 4 günde 4 sayfa cok tesekür ederim ve pm attım 125 sitelik bir calısma daha yaptırcam
organik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet düzenli, özenli çalışan bir arkadaş. oldukça yararlı işler yapıp raporunu eksiksiz teslim ediyor. Tebrik ederim.
Tavsiye olunur.
calvinklein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa iş verilmiştir

işi bitirdi

kastığı kelimelerde şimdiden ilerlemeler var..bakalım ne kadar etkisi olacak bu ilerlemelerin..

şu anda durum güzel..2-3 güne kadar dahada iyi olacak gibii
darkman2008 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
125 lik paket için anlaşmıştık sağolsun dün raporu teslim etti, gözlemlerim google ın yeni algoritmasından sonra hitlerim baya bi düşmüştü 15K hitten 4k ya kadar gerilemiştim ve gün geçtikçede hala hitlerim düşüyordu sonra 1 hafta boyunca özgün konu ekledim sürekli ve arkadaşımızın bu çalışmasından sonra hitlerimde tekrar artış olduğunu gördüm sitem 1 haftaya kalmaz eski hitine kavuşur diye tahmin ediyorum, arkadaşa da gösterdiği ilgi için çok teşekkür ederim çalışmak isteyenler hiç tereddüt etmesin kesinlikle olumlu sonuçlar alacaklarını düşünüyorum, herkeze hayırlı cumalar..
sibumi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Myload imleme işlemini cuma günü bitirdi. Durumu özetliyeyim, 250 imleme için anlaşmıştık 3 günde işi bitirdi,istediğim anahtar kelimede googleda 8. sayfadaydım. Bugün baktım ve 2. sayfadayım şu an. Bu kadar hızlı olması iyi mi kötü mü bilemedim : )

Gönül rahatlığıyla iş verebilirsiniz kendisine.

Verilen işler 1 ila 9 gün arasında teslim edilmektedir