Ben iamilkay
1. 2009 da yazmışsın bu mesajı ben 2007 sonundan bu yana tema hazırlamıyorum joovili ve benzeri yerlere.
2. 2006 dan beri adapazarında ikamet ediyorum, beni burda bilen tanıyor zaten.
3. Zamanında ne alışverişimiz oldu bilmiyorum ama, sanıyorum sadece sallıyorsun. Ben kendi sitem (şu anda kapalı çünkü iamthemes.com u kullanıyorum) iamilkay.com ve iamilkay.net 'de defalarca yazdım, Joovili scriptine tema yaptığımı, ve editlediğimi. Ama sen ve senin gibiler inatla scripti kendimin yazdığımı söyleyip durdunuz. ***** script için iamilkaya neden para vereyim bu *********** dediniz durdunuz. Ama anlamak istemediğiniz olay, Scriptin ***** olması önemli değil, önemli olan ona grafik tasarımı yapan ve tema uyarlayan benim. Sonuçta istediğim parayı isterim. Wordpress ücretsiz, ***** olmasına gerek yok, Şimdide wordpress temaları yapıyorum, para ile sattığım için dolandırıcımıyım yine? Yapma allah aşkına. Joovili ile ilgili hatalar doğan olarak Jooviliyi bağlar. Ben o zamanda tasarımcıydım hala tasarımcıyım.
Bugün Wordpress'e tema hazırlıyorum, şimdide iamilkay Wordpress'i yazıyormus, wordpress scriptini iamilkay yazmış diyerek dalgamı geçeceksiniz? Yada bedava tema dağıtmıyorum diye kızıp kızıp banamı saldıracaksınız? Allah var, içinizde biraz korku olsun.
Sana zaten birşey demiyorum, Super Jamboo temasını yaptığımda, geldin dedinki abi bu temaya ihtiyacım var, söz kimseye yollamayacağım, bende canın sağolsun dedim yolladım. Ertesi gün tüm ***** sitelerindeydi. Msn'de abicim, burada ***********. Seni kime havale etsem kestiremiyorum. ALLAH'ı bırak, bugün ölsen toprak kabul etmez seni. Vallahi ayıp.
Hakkımda 1 tane savcılık suç duyurusu, 1 tane mahkeme, 1 tane dolandırıcılık ispatı göster, resmi kurumdan yada birinden. Gösterirsen, Dünyanın en şerefsizi benim kabul ediyorum, r10 duysun, gösteremezsen, O zaman haksızca, ahlaksızca bana attığın iftira attığın için yada sadece gaza gelip beni tanımadığın halde dur bende birşeyler yazıp bu adama söveyim dediğin için en azından bir özür dileme şansın var. Biz buna insanlık diyoruz.