arkadaslar yemek yiyemiyorum istahsızım diyorsanız elimde tarım ve köyişleri bakanlıgı onaylı cok güzel bi kilo aldırı ilac var. ismi osmanlı iksiri reklamlarında 1 ayda 12 kilo yazmıslar ama abartmıslar baya. bende yemek yiyememe ve iştahsızlık cok vardı. bu ilacı aldım cok güzel yiyorum artık iştahım acıldı. 15 günde 2 kilo aldım. fazladan almıstım ilacı tanesi 89 tl ben 70 tlye satıyorum. 1 adet vardır.

kimseyi boş bir ilac için ümitlendirmem ama bu ilacın bana faydası oldu diyebilirim. googlede arastırabilirsiniz osmanlı iksiri diye kullanan kişiler yorumlarını okuyabilirsiniz. memnun kişiler agırlıkta.

ilacın içinde: kına, polen, keciboynuzu ekstresi, indiba vs olusturuyor ilacı detaylı sitelerinde yazıyor.

1 kutu var elimde acılmamıs halde. 60 tablet var içerisinde 70 tlye satıyorum + kargoda benden olsun.

ben birde wieder protein tozu kullanıyorum. bende yok fazladan ama onuda alırsanız sütle karıstırıp yatmadan 1 bardak içerseniz cok faydasını görürsünüz. wieder (dünyaca ünlü) veya hardline (türk yapımı) ikiside etkili güzel.