AndyCap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 1.5 yıldır kubuntu kullanıyorum hocam. ne antivirus derdim var ne de başka birşey. oyun oynayan biri değilsen yada senin için olmazsa olmaz dediğin önemli windows uygulamaların yok ise kur linux tabanlı bir işletim sistemi bak keyfine. olsa bile sanal bir windows alanı oluşturursun ordan yaparsın o programlarla işini kusura bakma konuyla alakalı bir yorum değildi sadece fikir vermek istedim
linux daha önce denedim ama tad alamıyorum hocam ondan,alıştık windowsa

Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kasıyor masıyor ama kasperskydan daha iyi koruyan bir antivirüs bulmak zor, norton bir zamanların kralıydı ama o da dağıttı iyice kendini. Kaspersky 2009 kullananlar 2010 a terfi etsinler kasma sorunları büyük oranda çözülmüş. Ayrıca kaspersky kurduktan sonra mutlaka 1 kez tüm sürüceleri taratın, aksi taktirde kaspersky yeni dosyaları tara ayarı açık olduğundan bu tam taramayı yavaş yavaş yapacak ve size hayatı zehir edecektir.
hocam,az kassa bişey demiycem ama mouse hareket edemiyor yani o derece kasıyor şu altını çizdigim bölüm işde şuan beni anlatıyor.resmen hayatı bana zehir etti.tüm sürücüleri bikez taratsam,ondan sonra normale döner mi acaba?