ulasca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bilen biri bu sitenin reklamları nasıl oluşturuluyor anlatabilirse çok makbule geçecek.
Giris yaptiktan sonra
1.Widget'e tikla.
2.acilack menude Create new Widget tikla
3.Video Sec, ve ordan Webpage with video sec.
4. sana en uygun Skin sec veya kendi skin'i olusturabilirsin. continue tikla
5. sadece free surveys secilis olsun, continue tikla
6. Design Options da istediginize gore widget gorunumu degistirin, otomotik olarak sag taraftaki widgete degisiklikler gorunur.
7. Acess time kategorisinde Tease time sayfa yuklendikten kac dakika sonra CPAlead anketi cikmasini istediginizi yazarsiniz. sayfa yuklenir yuklenmez istiyorsaniz o birakin.
8. Widget Options bolumunde widget opacity bolumunde arka plan karartma %si. yani 100% yaparsaniz arka plan kapkaranlik olur, 90% yaparsaniz azicik sefaf olup millet arka plani gorur , video actor none birakin.
9. name widget ise bir isim verin ( adsense kanal ismi gibi )
10 . review bolumunde I agree tikla.

11. Cikan bolumde Page load secip iki enable kutucugu secip generate kode yapip. cikan kodu sitenizin </head> bolumunde once koyun.

Eger verdigim ornek site gibi istiyorsaniz video yerine ebook secin ve yukaridaki asamalar yaptiktan sonra 11. bolumde onload secenegin altinda onclick secenegi cikacak, insanlar indirme linkine tikladiginda widget cikar onunde !!!.

Not : anketin altinda X isareti cikip anketi doldurmadan sitede gezmelerine de izin verebilirsin. bu kapatma secenegi deaktif yapmak icin olusturdugunuz widget'e tiklayin kontrol panelinden yan menude edit widget var. ordan enable clos buton secili olmamasi lazim
ayhanlicina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya ben siteye koydum firefoxda hata gibi bişey verio, exporerdada hic acmıo bi yardımcı olursanız sevinirim
Asagida MSN adresimi verecegim, yardimci olurum

RoxiRox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ref link Üye Oldum. Bakalım
tesekkurler, takilirsaniz msn ekleyin

ayhanlicina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://gdiworkathome.com/facebook-games/ bu linkteki gibi benim sitemdede ama aşagıya doğru inemiyorum sitede video cıkıo sonrada sayfa takılı kalıyor. bide türk ıp diye sanırım sadece video ve bi yazı cıkıo türkiye ile ilgili. Acaba sizdede ölemi
Line adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bendede aynısı oldu
turk Ip lere cogunlukla ANket cikmiyor, no surveys for this country diyor. o izlediginiz video ise sadece size gorunuyor ama o siteyi ziyaret eden turk Ip ler no survey gorur.

ara sira turkiye icin de anketler cikiyor ama az veriyor , anket basina 0.1$ gibi bibr sey. halbuki alman, USA, canada Australia gibi ulkelerden anketler 1.5-3$ veriyor

MSN : dr_eagles_hunter[at]hotmail.com

ekleyin, yardimci olayim yapamadiginiz bir sey icin