iyilik algısı kişiden kişiye değişir. forumda bu işi hakkıyla bilen çok iyi domainciler var ama benim oyun varyemez'e...

domain işiyle ilgili pek çok noktayı yeni yeni öğreniyorum, domain işinin incelikleri, özel alanları var.

forumu okuyorum, forum dışında da okuyorum, öğrenmeye çalışıyorum, doğru tercihler yapıp yapamadığımı görmek için değerlendirme bölümüne aldığım domainleri yazarak görüş almaya çalışıyorum (her ne kadar insanlar görüş bildirmekten ısrarla çekinse de... bunu da forumun en büyük eksiği olarak görüyor aksine aklıma yatan küçük de olsa bir fikrim olan her domaine yorum yazmaya çalışıyorum), öğrenme yöntemlerini öğreniyorum aslında.

bu öğrenmenin biteceğini de zannetmiyorum ama en kritik noktalar genellikle bilen insanlara sorduğunuz sorulara verilen yanıtlar oluyor. bu açıdan varyemez'in yerin ayrı benim açımdan...

neden farklı? bugüne kadar sadece ben değil pek çok insanın sorusuna üşenmeden açıklamalar yazdığı için. bazen soruyu sorduktan sonra "ben olsam uğraşmazdım" dediğim durumlarda bile cevap yazdığı için...