Özür dileyerek belirtiyorum dün gün boyunca organizasyon ile uğraştığım için PC başında değildim sorularınıza cevap veremedim...
İlginiz için teşekkür ederim...
Değiştirdim ilginize teşekkür ederim...
botlarin patlama olasiligi nedir ?
Yabancı bir site tarafından yazılan bottur. Uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun görmedim...
demo 2 ? Site benim tema kendime göre editledim. Vd-max değil yasemin temasıdır. Lütfen vd-max teması demosu verin. Demodan sitemi silin.
Çok özür dilerim sadece temaları göstermek için koymuştum tepkinizi alacağımı hiç düşünmedim hemen değiştiriyorum. Tekrar kusura bakmayın...
Su Botlari görebilirmiyim sanki benim Botlar Yokya Temasi icin yapmisdim ..... zaten Botlari Wp Bölümünde ücretsiz veriyorum
Botlar wp den ayrı bir şekilde çalışıyor. Yabancı bir sitenin yapmış olduğu botlardır (Yahoo hariç)...
botlar piyasada olan botlar

büyük ihtimal free olarak da bulunmakta temalarda free olarakda dağıtılmakda nasıl 15 tl diyebiliyorsunuz şaşırdım

0 tema yaptım 20TL satmaya kalktım olmadı inş. senin bu free lerle satış yaparsın...
İsteyen forumu az kurcalayıp temalara ulaşabilir ama 5.demoya bişi diyemicem çünkü aynısını görmedim az değişik versiyonunu gördüm...
Konuyu güzel baltaladınız sanırım

Hemen cevap vereyim hiçbir şekilde tema satışı yapmadığımı zaten belirttim. Botlarıda ben yazdım demedim. Sadece toparladım forumu dikkatlice incelerseniz sürekli video botu aranıyor sürekli video teması önerir misiniz diyerek konu açlıyor. Anlicağınız wordpress 5 tl ye kurarım gibi bir konu yerine direk video sitenizi kurarım extra olarak botlarıda aktif ederim diyorum. İlginize teşekkür ederim...
aradan 24 saat geçti sitemi teslim etmedi, herhangibir açıklamada yapmadı
eski sistemimi tekrar aktif ediyorum
herkezin bilgisine..
Özür dilerim dün tüm gün bir organizasyon işi vardı o sebepten dolayı bilgilendiremedim. Ancak çalışmanın %90 ı tamamlanmıştı...
Sitenizin video uzantısını kontrol etmiş olsaydınız botları aktif ettiğimi görücektiniz. db konusuna gelince yedeyi aldım ücreti aldığımda da direk atıcaktım çok uzun bir işi yok bildiğiniz gibi... Sağlık olsun ilginize teşekkür ederim...
Script değil sadece temadır. Biraz araştırırsanız forumda bulabilirsiniz...
Saygılar...