hacı kim oyun sitesiyle adsense ile çok kazanmış? adı üstünde oyun.. en pahalı reklam nekadar olabilir sence? oyun satacak değiller ya, en fazla hit çekmek için kullanırlar reklamı. e kim para veripte hit çekecek? büyük firmalar.. kim bunlar? ekolay, mynet, metin2 ve adını unuttuğum 3 site daha var. başka reklam görebiliyormusun? görsen bile kaç gün görüyorsun? e bu saydığım firmalar peki hergün, her hafta, her ay, ve aylarca adwords reklamı kullanarak kendilerine hit çektikleri için kalkıpta tık başı 0.3-0.4-0.5 verecek değiller ya.. süre uzun-gelen sadece sadece hit.. dolayısıyla ucuz reklamlar bunlar.. oyun sitelerinin kaderi bu. adsenseden az kazanmak. benimde 2 tane oyun sitem varda ordan biliyorum hocam.. neler yaşadığını iyi tahmin ediyorum.. bu hite açıkcası çok bile kazanıyorsun diyecem ama inş moralini bozmuş olmam.. kolay gelsin, inş daha çok kazanırsın
Öyle hocam öyle kategorilerde hamile terliği reklamı,oyunlarda sigara bıraktırıcı reklamı,film reklamları filtrele filtrele gelir düştü oyun siteleri reklamları alakalı diye onları çıkarmaya çalıştık ama onların geliri hepten düşük filtreyi komple sildim artık yapacak birşey yok
hocam 2k da 10 dolar güzel rakam. sen tıkları düşürmemeye bak google ın tık başı verdiği rakama müdahale şansı olmadıgı için. yerinde olsam hit yükseltmeye yönelik çalışma yapardım.
Çalışmaya devam ediyorum hocam script biraz cpuyu zorluyor cache kurdum server yavaş olduğundanda sayfa yükleme süresi uzuyor dolayısıyla reklam tıklayacak adam siteden çıkmış oluyor onu çözmeye çalışıyorum şimdi aynı zamanda hit çalışmasına devam ediyorum her kategorisinde googleda en fazla 3. sayfada