crazywebbers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla
ben ondan 6 ay önce
bi server almıstım ucuz die
heryeri sorunlu cikti
ücretimide iade etmedi

xeon 3210 sunucu almıstım
dns sorunları vardı hep
o yüzden

hic kullanamadan
olduğu gibi 300 tl
uctu gitti

gecmiş olsun

Senin benim oldugum bir yerde yazi yazmayi birak nefes bile almaman gerekirken utancindan, halen burada bu satirlari yazabilecek kadar onursuz bir insan olduguna inanamiyorum. Haysiyetsizsin, bilgisiz ve sifirin altinda bir insansin ve utanmadan senin gibi bir coklarininda bulundugu bu forumda hostingciyim diye satis yapmaya calisiyorsun. Evindeki makineni idare edemeyecek kadar gereksiz bir adamsin ve bu halinle insanlari kaziklamak icin ortalikta surtuyorsun helal olsun seni yetistiren ailene.

Bahsi gecen konun buradaki linktedir :

https://www.r10.net/hosting-sikayetle...em+ilgisizligi

gerekli cevaplari baslik altinda vermisimdir. Tekrarlayayim kisaca,

bi server almıstım ucuz die : En ucuzundan olsun diye aglayan ben degildim. Herkese sabit fiyatlarimdan satarim cumle alemde bilir senin gibi coluk cocuk olmayan.

heryeri sorunlu cikti: Aldigin bir dedicated halen ne oldugunu bilmiyorsan ve cikan sorunlarin uptime ve donanim ile iligli degilse muhattap almam! Coluk cocuga is ogretemem bu yasimdan sonra.

ücretimide iade etmedi: Ne VPS ne de dedicated kullanicilarina kelimei caiz ise artik, zirnik para geri iade etmiyorum. Egerki makine erisimi var ve hatta sorun yok ise. Ole windowsum su oldu linuxum bu oldu yok ftpem gerildi httpem kasildi beni baglamaz. Ben VPS ciyim sende operatoru olacaksin isini yapacaksin.

dns sorunları vardı hep: Bir gram DNS sorunu yasamadin utanmadan bu lafi etme. Kaldiki almadan once sana Leaseweb den tahsis edecegimi soyledim ve ettim. Leaseweb kullanip DNS sorunu yasamayan bir ton kullanici varken senin sunucun yasiyorsa bu senin buyuk beceriksizligindir.

olduğu gibi 300 tl: O msn konusmalariyla yatirdigin paranin dekontlarini buraya yaz gorsun bakalim senin gibi 3 kurusluk insanlar kimin kimden alacagi kalmis. Cok delikanli konusan kimsede param kalmaz diyen ortaginada selam sole bu konuda ayrica.

Senin gibi bos insanlar oldugu surece bu isi yapmaya calisan, aglayan coook olur daha burada.

SecurityHome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklasik 1 aydir resel kullaniyorum bu arkadasin. Surekli olarak msn den ulastigimda cevap veriyordu. Ama yaklasik 2 gundur hostlar kapali. Bu nedenle musterilerden sikayetler geliyor. resel aldigim icin diger sagda solda olan sitelerimi de oraya tasimayi dusunurken acik olan siteler de kapandi acilmiyr. Umuyorum ki bazi sorunlari vardir arkadasin. Fakat dunden beri herhangi bir cevap vermiyor. Eger bu arkadas buradaysa ya da bir bilen varsa cvp yazarsa seviniirim.

Evet saygi deger musterimiz, sizinle msn uzerinden konustugumuzda da belirttigim gibi 1 tane daha orneginiz yok sitem acilmiyor diye gelip bana sikayet eden (sizin gibi 3. parti DNS sunuculari kullanan kisiler icin) ve forum koselerinde firmadan destek arayan. 2 gun hostumuz hic bir zaman kapali kalmadi. Zahmet edip maillerinizi kontrol etseydiniz kac dakika veya saat bizim ne is yapacagimizi anlardiniz bizide burada aramazdiniz, mailimiz var, ticketimiz var, herseyden onemlisi mobil telefonumuz var sms bile aliyo sadece arama degil. Hadi bunuda birakin burada cozum aramaya calisiyorsaniz zahmet edin o zaman bir ozel mesaj atin, yoksa bilmiyormusunuz hizmet aldiginiz kisinin r10 daki nicknameini ?

Lutfen dilimi sert bulmayin, gecmis gune ait bu basligi henuz tesadufen gordum, herseyi birakip ozellikle kim bizim icin ne yazmisa bakmiyorum cunku isimi nasil yaptigimi iyi biliyorum. Rica ederim evlerinizdeki bilgisayarlarinizda sorun olmadigindan ve internet hizmeti aldiginiz yerinde size kusursuz hizmet sagladigindan emin olduktan sonra bizimle iletisim kurun. Milletin bilgisayarina bu kadar isimin arasinda kimsenin yapmadigini yaparak baglanip sorun varmi yokmu diye bakilacak yeni bir moda cikarmak istemiyorum.

Saygilarimla,
TRsistem.Net