Denizlide olduğum için Netİnternet datacenter i ziyaret amaçlı gittim normalde ziyaretçi kabul etmediklerini söylediler.

Gerçekten profesyonel bir datacenter 250 den fazla sunucu barındırılıyor.
Özel 2gbit hat sayesinde mütiş veri aktarımı havası bile bam başka

çok sıcak sohbetlerimiz oldu kendileriyle dışardan eleman alamadıklarını söylediler yani çalışanların hepside aile

center odası çok büyük buna rağmen sunucuların yetmediğini dahada büyüteceklerini söylediler.

Özel kompanzasyon sistemi ile hem trafoya yüklenmiyorlar hemde reaktif gücü değerlendirmiş oluyorlar.

Özellikle Şahin Dağ ile birkaç soru sordum çünkü kendisinden vps almıştım ve bana gerçekten sağlam biri olduğunu söyledi.

günlerinin 24 saati hep orada olduklarını ve bazen hiç dışarı çıkmadıkları zaman bile olmadığını söylediler.

Şahsen gittiğimde sürekli ticket panelinde müşterilere teknik destek veriyorlardı.

co-location sunucu barındırmak için bence çok mütiş biryer

Özellikle sadece host firmalarıyla çalışmaya özen gösteriyorlar.Yani dışardan biri gitse bana sunucu açarmısın dese hiç boş sunucu olmadığından açamaz anca kendiniz bir sunucu hazırlayıp gönderirseniz co-location hizmeti alabilirsiniz tabi ücretleri nedir sormadım ama inanınki alacağınız hizmet ücretten daha önemli

Kendilerine başarılar diliyorum.

Saygılarımla.