NiZZo_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maçlar tablosuna iki alan daha ekle. Birisi maçların sırası için siraID diğeri takimID olabilir. Maçları eklerken şöyle birşey yap

INSERT INTO maclar (evsahibi, skor,......., siraID, takimID) VALUES ('$evsahibi','$skor',........,'$mac_hangi_hafta',' $hangi_takim');

Bu sayede her takımın oynayacağı maçları ayrı ayrı ve hafta hafta veritabanına ekleyebilirsin.

Çekerken WHERE takimID='$getTakimID' ORDER BY siraID ASC olarak çekersen her takımın maçlarını hafta sırasına göre gösterebilirsin.

İlk aklıma gelen bu oldu
öncelikle teşekkürler ben bu yöntemi ve daha çok yöntem denedim sanırsam anlamatamadım özür dilerim.

şimdi zaten evsahibiID birinci takımın Id numarası
deplasmanID ikinci takımın Id numarası

ve ben

maclar.php?takimid=$takimid

böyle diyorum ve sorguda

$sql=mysql_query("SELECT * FROM maclar WHERE evsahibiID='$takimid' or deplasmanID='$takimid'");

böyle yaptıgımda bu takımın hem evsahibi oldugu hemde deplasman oldugu maçları döndürüyor ve bunları sıralamak istiyorum işte dedigin gibi yapınca eses in maçları düzgün çıksa esesin diger takımlarla olan maçları diger takımın maçlarına girince orası bozuluyor yani aynı değeri 2 yerdede değişik değerlerle sıralamam lazım. umarım anlatabilirmişimdir.