kardeş iyi hoş güzel söylemişsinde. herşey artık ulu orta alatılmıyor malesef. sebebi. herkes coderim diye çıkıyor ortaya.
sana kimse oturup detaylı anlatmaz. mantığı anlatır ögrenirsen ne ala.
adamın biri bana mail atmış şöyle diyor.
"merhaba sizin eğitim videolarınızı birçok sitede ücretsiz gördüm. neden üctesiz veriyorsunuz mesleğimizi herkese ögretiyorsunuz. piyasa zaten kötü az bilinçli hareket edin lütfen.
saygılarımla Ahmet ***"
onu diyen adama keşke sorsaydın sen nasıl nerede öğrendin eminim oda bu tür paylaşım sitelerinden faydalanmıştır...
işte bu yüzden yabancı scriptler daha güzel oluyor bizim tr coder'ler ise oldugu yerde bildikleri ile devam ediyor benim gibi ben öğrenmeye acık biriyim ve benim gibi kimbilir kaç kişi var bu tür konuları okumadan kursa gitmeden forumladan öğrenen.
simdi size soruyorum paylaşmak olmasa kim nerede nasıl öğrenirdi ???
biri bana desinki ben kursa gittim deli gibi php öğrettiler veya ben okulunu okudum şöyle öğrettiler
bir grafikere ne öğretirler kursta sadece programları ama hayal gücü olmadan photoshop corel vs.. sizce ne işe yarar veya phpde mantık olmadan ne işe yarar php
demek istediğim paylaşmak olmasa kimse bişi öğrenemez bencillik nedense sadece bizlerde var tamam bu işten herkez para kaanıyor bende dahil ama inanın şimdiye kadar kaç kişiye yardımcı olmuşumdur sizlerde öyle ???
neden burada güzel bir anlatım yapılmasın türklerin ne ekisiği var ???
sadece sdemirkeser hakikat oruçoğlu bunun gibi bir kaç kişi sadece bilgi paylaşıyor hakikat orucoğlu bilgisini satıyor videolu eğitim ile sdemirkeser hocada öyle ama sonucta sorulan sorulara ücretsiz cevap veriyorlar dimi ??

BHcoder seninde smarty ile ilgili topiğini takip ediyorum ve halen yenilikleri bekliyorum oradada sonucta birsey paylaşılıyor para alıyormusun
yorumunu ön yargılı görmüyorum yalnış anlama sizin gibi insanlar olmasa r10.net bu kadar tutulmaz zaten ne zamandan beri takip ediyorum cok sey öğrendim bu siteden ama eksiklerimizi beraber gidermek tamamlamak varken neden yabancı sitelerde dil çözmeye calısayım (Mademki Türksün Gösterki Ürksün ) diye bir laf var