yaklasik 1 ay once, gelistirdigim bir proje icin musterime vps arama calismalarim olmustu. Kaliteli oldugunu dusunerek
fcservers dan vps aldik. Makina asiri kasilmaktaydi, ne giris yapilabiliyordu ne de farkli birsey.
Yaklasik 1 hafta makineye erisim saglanamadi, kendisine bu durumu izah ettigimizde kullanici hatasi oldugunu soyledi.
Upload-Download islemlerinde nasil bir kullanici hatasi olabilecegini sordum, makinenin yogunlugundan kitlenip surekli kapanmasindan oturu bir isletim sistemi problemi cikabilecegi bilgisi verdim ki oyle oluyordu surekli olarak makine kitlenip kapaniyordu.
FCserversi arayip, makineyi acmasi 1-2 gun surebiliyordu. Kendisi butun konularinda 7-24 hizmet oldugunu belirtmektedir. Sanirim buradaki 7-24 kavrami 7 gun ile 24 gun arasinda destek verilmektedir demek oluyor. Download ve upload hizi gayet iyi tabii makina calisirsa. Anlayacaginiz cok kotu bir hizmet sergiledi 1 ay da kendisine negatif trade vermiyorum onun yerine yaptigi bu kotu hizmetten oturu bu bilgilendirmeyi uygun goruyorum.
Piyasada 40-50 liraya vps bulundugu halde biz sadece
kalite dusunerek 90 liraya bu arkadastan vps aldik, daha dogrusu 90 lirayi cope attik.
Umarim bu yazi vps alacak arkadaslara klavuz olur, vps secimlerinde yardimci olur.