onlara çok şey söylüyorum onlara söylediklerimi burada yazamıyorum yazabilsem çok şey yazardım da olmuyor işte
ve yazdığımda da belirttim ben şuan taksimde 1 mayıs kutlayanların çoğunun gerçekten bugünü kutlama amacı ile orada olmadığına inandığım için söylüyorum.
1977 de yapılan katliam içinde aynı duyguları besliyorum burada birini savunurken diğerini kötülemiyorum.
sadece provokasyon olarak yapılmamasını istediğimi belirtiyorum işçiye emekçiye karşı birşey söylemiyorum.
BAL gibi yanlış anlamanıza gerek yok

SGB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sozlerin daha dogrusu yazdiklarin bal gibi yanlis anlasilacak seyler,1 Mayis dunya iscilerinin birlik dayanisma ve mucadele gunudur.1977 de olan katliami kimlerin provake ettigini tasarlayip uyguladigini bilmiyorsan biraz arastirip ogrenmeni tavsiye ederim.Diger 1 Mayis kutlamalarinda provakasyon yaratmak isteyen kisi yada gruplarinda arkasinda olanlar 1977 deki katliamda gorev alanlarin masaligini hala surduruyor.Eger sitemin varsa dag basinda ABD' nin usagi olan teroristler tarafindan vurulan askerlere logistik destek saglamayan olaylari onceden bildikleri halde mudahale etmeyen golf sahalarinda eglenenlere bunlari soylersen daha hakli olursun.Ayrica 1 Mayis kutlamalarina katilan yuzbinlerce isci ve emekciyi provakator olarak suclamak isci ve emekci dusmani isverenler ve siyasilerin caldigi duduk ile aynidir.Daha fazla seyler yazmak isterdim ama demoklesin kilici nedense bu tur konular olunca siyaset yasaktir diye sallanmaya basladigindan yazima son veriyorum.