Mesut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben iktisatçıyım diye bağıran bir yazı.Kar maksimizasyonu falan ne bunlar Burak'çım
Sen bize hangi kelime daha fazla kazandırıyor falan onları yaz,geç bu işleri
Boşuna mı iktisatçı olduk bro. Öğrendiklerimizi hayata geçiriyoruz işte. Ben sana özelden söyleyeceğim hangi kelimeler olduğunu.

HoST13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adwords den neredeyse hiç anlamam. Ama saçma diye bahsettiğiniz şeyden belki sadece tık başına $0.1 dolar ödiyerek daha büyük gelirlerin peşinde insanlar. Bence gayet başarılı.
Saçmalık olduğunu düşünmüyorum. Orada "kırmızı kabuklu karpuz" reklamı bile dönse eğer kâr getiriyorsa bu saçma olamaz. "Doğru strateji" , "düzgün hedefleme" diyebiliriz.

Ben bu Reklam denizinde damla oluşumuza dikkat çekmek istedim. Bu kadar bütçeyle bu kadar reklam döndürebiliyoruz, sonra gelip "bugün 0.01$ kazandım hainsin sen Google" konuları açıyoruz. Elbette 0.01$ kazanacağız e-kolay gibi firmalar sitelerinde geçen her konuya Reklam verirlerse..

anilptc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O açıdan düşünürsek siteler de senin sanal ortamda yaptığın şeyler yani, kendi reklamını yapmıyorsun ki sitenin reklamını yapıyorsun
Fikrimi anlatmakta sıkıntı çekiyorum sanırım, bağışlayın. Ben sitelerimde elle tutulur gözle görülür bilgiler vermeye çalışıyorum. İnsanların gündelik yaşamlarında karşılacakları sağlık sorunlarına, pratik bilgilere vs. ağırlık veriyorum. Oysa bahsi geçen şey senaristler tarafından oluşturulmuş karakterlerin pantolonlarının içi. "Acaba o onun çocuğu mu?" , "yoksa bu şunun kızı mı?" Ne getirir sana bana bu bilgi? Başımız arş-ı âlaya yükselmez sanırım.