Merhaba arkadaşlar,
Bu temayı bir siteden veyahut herhangi bir yerden almadım. Daha önce herhangi bir sitede de görmedim.
Temanın adı:
Producer 2.1.8
Tema yapımcısı temayı gerçekten özenerek yapmış. Temanın kendi ayar bölümünden temanın ana sayfasındaki görünüm ve reklamları ayarlayabiliyorsunuz. Oto tumbnail özelliği var. Konu içine 1 resim koymanız yeterli.
Ayrıca temanın özelliği sayesinde sidebarı soldakini yok edebilir ve bir çok görünüm kazandırabilirisiniz.
Temayı wordpress sitenize otomatik yüklemek için yöntem:
Temalar - Tema yükle - Arama çubuğuna Producer 2.1.8 yazın ve aratın. Açılan bölümden yükle butonuna basın ve yükleyin.
Bu şekilde yüklemem arşive atim derseniz buyrun
download linki.
Türkçe'sini
İndir (ayar sayfası dışı hariç diğer yerler Türkçe'dir) Kolaylık olsun diye reklam alanı 1 yazısı featured1.php de 200 lük reklam alanı ise featured3.php de yer almaktadır. konu içi reklam yazan yer ise single-thecontent.php içinde yer almaktadır. Footer da bir adet linkim bulunmaktadır.
Demo: ürün tanıtımı Demo Ayarları Resim: İndirin
Ayar dosyasını indirmim netten bakarım diyenler için
ayar 1 ve
ayar 2 ya bakınız. Birbirinin devamıdır.
Ayar dosyası eklenmiştir. Resim olarak konulmuştur. Resimler çok uzun olduğu için konu içine koyma gereği duymadım.
Not: Temanın yeni versiyonu çıkmıştır. O versiyonda anasayfadaki tüm yazılarda tumbnail yani küçük resim vardır. Ayrıca konu içinde sociable eklentileri otomatik gelmektedir. Yeni versiyonu Türkçeleştirince koyacağım.
Temanın orjinal görünümü:
Not: Multi konudur.