sermat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar tema editlemedim. Daha önce belirttiğim gibi hiç bir framework, css çatısı, örnek kullanmadım. Her satır kodu tek tek yazdım. Bitirmesi 4 gün sürdü. Sıfırdan yazınca böyle oluyor. Ancak arkadaki resmi rastgele buldum...

Ancak belirtmem gerekir ki site ie de düzgün gözükmez. Nedeni ise tüm efektleri CSS3 ile vermem. Ie ile aynı görüntüyü elde etmek için 300 kb resim kullanmak gerekiyorken bu halde sadece css 11kb Yani tema ie ve maxthon hariç tüm tarayıcılarda düzgün görünür.

Kendim kullanmayı planladığımdan admin paneli oluşturmadım bir çok şeyi el ile düzenlemelesiniz. Örneğin sosyal sitelerin linklerini index.php açıp düzenlemelisiniz. Sidebar ve yorum alanı yoktur. Hani çok istek olursa ekleyebilirim ama amaç portföy ve mini blog tarzı bir site olduğundan böyle olmasını istedim.

Sadede gelince... Renkleri vs değiştirmeniz şartıyla paylaşıyorum.

http://www.serhatyolacan.com/wp-cont...hatyolacan.zip

Kategori olayını şöyle yaptım. Tek bir kategori oluşturup diğer kategorileri onun alt kategorisi yaptım. Galeri için nextgen gallery ve iletişim sayfası için contact-form 7 kullandım. Renk uyumu için colorpicker ff eklentisi tavsiye ediyorum...

Keyifli kullanmalar

gerçekten çok iyisin (: çok teşekkürler indirdim bi kuruyorum şuan siteye (: denicem yani

Temayı kurdum da şimdi farkettim yorum yeri yok bunda nasıl ekliyecem onu bi zahmet söylerseniz ?

ha bide konu açtığımda saati yanlış söylüyor bunlar düzelirse tema süper olacağa benziyor (: