AfMeSu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım Ümit..

Dostum ben senin domainstandi.com olarak nasıl biliniyorsa siten... Aynen onu istiyorum.. O 500 $ değil diyorsan teklifim geçerli değil... Benim amacım kendimin de faydalanabileceği bir sistem... Hem de siteni takip eden arkadaşlara aynı hizmeti vermeye çalışacağım.. Belki premium katagorisi ekleyeceğim.. Ama sen kısıtlanmış sürüm diyorsan dostum o benim işime pek yaramaz.. Anlatabildim mi..
Anladım Afmesu. Teklifini geri çekmeni hoş karşılıyorum.

DomainStandi.com Düşecek domainler bölümünde yayınladığım domainleri tespit eden programı aynen verilmeyecek. Kısıtlı verilecek. Bu kısıtlı programla savespell.com daki gibi bildirimde bulunabilirsiniz. yani tek kelimelik domainler.

Programın orjinali apayrı bir satış konusudur ve değeri 500$ ın bi hayli üzerindedir.

Öyle ki programın tespit edeceği tek bir domain ile bile bu paranın çok üzerinde bir kazanç sağlanabilir. örneğin, birkaç gün önde pre-realese period dan tespit edip aldığım surucukursu/nokta/net , "eksiogluinsaat/nokta/com" yada "kariyermerkezi/nokta/com" gibi...

Kimsenin mağdur kalmasını istemem. Konu net anlaşılsın lütfen. hatta ciddi alıcılar PM ile şahsımdan GSM no istensin ve anlatayım uzun uzun.