AfMeSu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain Standının içeriği başka satışa sunulmayacak.. Olduğunu gibi devredilecek ise...

500 $

Bir konu hakkında bilgi almak için de Ö.M. gönderilmiştir...
afmesu, soruna karşılık bir PM attım. 500$la başlamışsın teşekkürler ama konuyu tam anlayalım ve sonrasında problem yaşamayalım lütfen. Düşecek domainleri tespit ettiğim bir porgramım var ve bu program 1-2-3kelimeden oluşan domainleri bana listeliyor.
pool.com dan global listeyi çekiyorumdum, programa atıyorumdum, program bana 1000sonuç üretiyorsa bunun 600kadarı türkçe oluyordu. bu 1000lik listeyi gözle tarıyordum tabi.
Burada siteile vereceğim program ise sadece jenerikleri (yani tek kelimelikleri) tespit edebilecek. tespit edilecek kelimeler de yaklaşık 60.000 (daha fazla da olabilir.) bir databaseden oluşuyor.

ve hatırlarsanız sitede "arama" bölümünden domain fikirleri ediniyorduk. o bölümde şuan 200.000 küsür domain görünüyor. yani siteyi alana geçmişte düşmüş 200.000 domain listesi de verilmiş olacak. mesela geçmişte ayakkabiboyasi.net dusmusse siz ayakkabiboyasi ifadesini data basenize eklediğinizde düşme peryoduna girdiğinde ayakkabiboyasi.com u da yakalayabilirsiniz.

Lütfen konuyla ilgili bir soru işareti kalmasın ve teklifimiz net olsun