CurLin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla ne diyeceğimi bilmiyorum Google 'ın temsilcisi olan ... lere

Adamlar 4 aydır pin kodumu göndermiyorlar : Hesabımda 1390 dolar para birikti..En son adres olarak birkaç gün önce Ankara'yı yazayım dedim.. Nefret kusuyorum desem yeridir. Var mı bunun bir çözümünü bilen...

Şimdi de "yalnız para gelmediğinden blogspot.com uzantılı bir sitemin tepesinde kalan" reklamı "Genel Reklam Hizmetleriyle" değiştirmiş dalga geçiyorlar.. Neymiş efendim pininizi girmediniz , ve/veya telefonunuzu doğrulamadınız...

Ulan telefonu doğrulasak sanki arayacaklar , "Emre bey üzgünüz elimizde sizin 2000 tl dolayında paranız var , ofiste yiyoruz paranızı " diye ...

Ya arkadaşlar web konusundan anlayanlar , bi yardımcı olun ne yapmalıyım o parayı alabilmek için ?
Pininizi doğrulamadan ödeme almanız mümkün olmuyor. Panelinizde yazması lazım, pininiz ne zaman yaratılmış? Pin yaratıldıktan 1-2 hafta sonra falan Türkiye'ye geliyor ve Türkiye'ye gelen postalar da 2-3 gün içinde adrese geliyor. İsterseniz bağlı bulunduğunuz PTT müdürlüğünü bi arayın, soruşturun. Adres bilgilerinizi en güncel haliyle kontrol edin. Şehrinizde aynı isimden başka bir yer daha varsa karışıklıkta olabilir, başıma geldiğinden söylüyorum. Buna dikkat edin ve adsense panelinizde girdiğiniz adresi en ufak ayrıntıya kadar yazın.