Konu
İnşaatlarınız İtina İle Projelendirilir
30-04-2010, 01:50:30
K_E_M_O
Merhaba arkadaşlar.
Forumda şu ana kadar çeşitli kategorilerde, link borsasında vs. alışverişlerimiz, az da olsa arkadaşlıklarımız vs. oldu. Buradan çok şey öğrendik burası kesin.
Fakat bir ay sonra okulum bitiyor ve inşallah inşaaat mühendisi oluyorum. (İTÜ)
Bugün bir arkadaşımla konuşurken aklıma geldi buradan da yazayım dedim. Belki ihtiyacı olanlar olur, ararsınız çok fazla para isteyen mühendisler karşınıza çıkmıştır. Hem çevre oluşturmak adına, hem de yavaştan iş dünyasına atılmak adına boşta duran ve projelendirmek istediğiniz arsalarınıza gerekli statik proje hesabını uygun fiyatlara yapıyoruz.
Şimdi tabi ki diyebilirsiniz tecrübesiz, iş bilmez gibi de düşünebilirsiniz. Bu işi tek başıma yapmayacağım. Daha önce projelerde görev almış arkadaşlarımla beraber yapacağız. Ciddi düşünenlere referans ta gösterebiliriz.
Dipnot:
İşin müteahhitlik kısmından ziyade (en azından şimdilik) sadece statik projelendirilmesini yapıyoruz. İstanbul içi olursa yüzyüze görüşmeler de ayarlayabiliriz.
Sizden ricam, arsasını değerlendirmek isteyen arkadaşlar olursa veya yakınlarınız olursa lütfen bize ulaşmalarını sağlayın.
Vaktinizi çaldıysam şimdiden özür.
Herkese iyi forumlar diliyorum.
İletişim için:
http://www.k3mo.info/index.php?do=feedback