rss in ne işe yaradığını, amacını bilmiyosun sanırım..
biraz araştırmanı öneririm...
http://tr.wikipedia.org/wiki/RSS www.maxicep.com r10 daki konuları aynen alıyor biliyorsun umarım..
rahatsız olsa idi radmin devredışı bırakırdı rss i. ama o siteden gelen backlink rss servisinin amacını tam olarak karşılamakta...
ayrıca blackhat seo yöntemleri ile rss servislerini kendi yararına kullanmak elinde...
içeriklerinizi takip edilmesini istiyorsanız rss kullanırsınız. istemiyosanız kullanmazsınız. bu iş bu kadar basit...
siz eğer bi rss servisi koymuşsanız. bunu her isteyen kullanır.
Tekrar söylüyorum. vbulletin, joomla, wordpress gibi cms lerde bu eklentileri kullananlar etik olmayan bir şey yapmıyorlar...
lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım...
Aynen katılıyorum. İlave olarak o site çekmesin yasakyalacağım diyorsanız sitenin ip adresini cpanelden yasaklayınız. Etkisiz kalacaktır.
Şahsi önerim bence yasaklamayın. Günde 10 konu ekliyorsanı sayıyıda 2 misline çıkarın. Bol bol konu içlerine kendi sitenizin linkinize koyun. Zaten çeken kişi zahmete girmek istemiyordur. 20 konuyuda tek tek editleyeceğini zannetmiyorum. Diyelim ki editlesin O editleyene kadarda sen backlinkini zaten kaparsın.