mccoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65 kilodan 90 kiloya çıkmış biri olarak tavsiyem ne bulursanız yiyin. Bende kilo alacağım diye kafaya takmıştım. Sabah kalkıyordum 50 tane mekik üzerine kahvaltı 1 saat sonra kebab sonra öğle yemeği bol ekmek akşam tekrar mekik şınav derken kısa sürede 75 kilo oldum tabi sonra istemeyerek 15 kilo daha aldım. Şimdi keşke 70-75 arası olsam diyorum o yüzden zayıflık iyidir fazla kilo hastalıktır ve ciddi hastalıkların habercisidir. Öyle sandığınız gibi 10 kilo alırsam onu kasa çeviririm sonra kızlar adaleli vücuduma hasta olur diye düşünmeyin. Öyle yağı kasa çevirip sürekli spor yapmazsanız haneye bir 5 kilo daha yazılır bu hayatınız boyunca böyle devam eder. Evlendiğiniz zaman göbekli ve kel bir adam olursunuz. Ben öyle değilim tabi ama önlem alıp koşuya başlamazsam gidişat onu gösteriyor
Hocam 3-5 tane düşük zekalı kız kaslarıma bakıp yavşasınalr diye değil insanın kendine olan bakımı için düşünüyorum bunu buaradaki arkadaşlar da eminim bu sebepten düşünüyordur. Kız için düşünen varsa bilmem.