Al arkadaşım yaa al sana VBSEO lisansımıda göstereyim. İstersen hostuma ait faturamıda göstereyim ?
Artı laptopun ve desktopun faturalarınıda tarayıp koyabilirim...
Buyur; VBSEO lisansım.
http://www.vbseo.com/members/wansayr/ About Me kısmına basın
Şöyle bir durum var VBSEO sitesinde Mert bey haricinde bilgili kişi pek yok. Bu forumda ise vBulletin ve vBSEO sahibi ve ayarlarıyla haşır neşir olmuş birçok insan var. Al orada aynı soruna ait ticket açtım 14:00 civarında...Daha dönüş yapılmadı...
Hocam ben keyfimden vbseo.com'da sorun demiyorum. Lisansınız varsa orada sormanız sizin için daha iyi olacak. Oradaki Türkçe bölüm sorumlusunun vbulletin + vbseo bilgisi gayet iyi fakat r10'da o kadar iyi bilgisi olan arkadaş büyük ihtimalle yok.
Burada her kafadan bir ses çıkar herkes birşeyler önerir ama muhtemelen hiç birinin faydasını göremezsin. Sitenin iyiliğini istiyorsan bence orada sor. Vbseo.com'daki arkadaşların Vbulletin + Vbseo + Google sistemlerine bakış açısıyla r10'dakiler bir değil. Oradaki arkadaşların hepsi Vbulletin ile Vbseo kullanıyor ve hiti Google'dan çekmeye çalışıyor. Oradaki arkadaşların çoğu R10'dakilerden daha tecrübeli.
Lisansı olan birisi dilediğini üye yapabiliyorsa, neden vBulletin.org sitesinde yayınlanan pluginler Lisanslı kullanıcılara özeldir. diye heryerde belirtiliyor ?
Belki dediğiniz gibi lisansı olmayan birisi lisanslı birisi üzerinden üye olabiliyordur. O zaman neden TR vBulletin siteleri Lisanslı Üye gurubu açıp vBulletin.org üzerinden pm atan üyeleri bu gruba alıyorlar ?
Dileyen herkes Vbulletin.org'a üye olabiliyor fakat sadece Vbulletin.com üzerinde bir lisansa tanıtılmış e-mail adresleri ile lisanslı kullanıcı olabiliyorlar. Yani Vbulletin.org'da lisanslı görünmek için Vbulletin'den lisanslı olmanız şart.