LichKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşe yaramadı dimi bu

Beş kuruşluk bi ürünle oldu sivilceleri yok edecek ne güzel

Tekrar üstüne basa basa söylüyorum siz sivilcelerinizden kurtulmak istiyorsanız Devlet Hastahanelerinin Cildiye bölümünden randevu alıp doktorunuza gözükmelisiniz. Genelde roaccutane veriliyor.

Benim yüzümün ve vucudumun heryerinde aşırı derecede sivilcelenme vardı. Yıllarca denemediğim krem kalmadı. Bunun gibi yakan isotrexin adında bir ilaç vardı onu sürdüğümde hafiften geçiyordu ama vucudun içinden temizlenmediği için tekrar çıkıyordu.

Yani olay vucudun içinden temizlenmesi birdaha çıkmamasıysa hekim kontrolu altında tedavi yapmanızı tavsiye ederim.

Çok dişiniz ağrıdığında yerinizde duramadığınızda niye doktora gidiyorsunuz? Çünkü kullandığınız ilaçlar geçiçi acıyı durduruyor.

Sürekli beliniz ağırıyorsa artık yerinizde duramıyorsanız niye doktora gidiyorsunuz?
Çünkü bel için kullandığınız kremlerde geçici örnekleri çoğaltabiliriz

Yani sivilce problemi içinde doktora gitmelisiniz geçiçi ilaçlar kullanmamalısınız.
Arkadaşım sen şaka mısın ?
Ben gidip alın diye zorladım mı o etki görmeyenler bana PM attı o dedikleri ürün ile benim ürün aynı mı ?
Bende şimdi 1 tane bile sivilce yok.
O senin dediğin kremi ecza deposuna sordum bana dediği şu beklersen sana kağıdı getiriyim oku imzala, al ürünü !
Saçma dökme yan etkisi var bu herkesde görülüyor bunu göze alan gitsin alsın !
Kimseye iyilik yaramıyor !