zulfikar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasaklama zihniyeti sonucu bu hale gelmişiz....Nasıl geldik anlamıyorum bu tür konularda hep böyle yorum yaparlar ama neden? sorusuna cevap da veremezler...Eğer bir uygulama toplumun genelini zararlı bir şekilde etkiliyorsa tabiki yasaklanmalı ama bu ülkede yasaklı youtubeye başbakan bile "girdim ben" diyorsa pek de düzelecek birşeyler yok galiba...

Önce kütür ve manevi değerlerde iyileştirme yapılmalı toplumumuz gün geçtikçe kültür mirasını ve sahip olduğu değerleri kaybediyor bu miras ve değerler ne kadar korunursa o kadar iyileşme sağlanacaktır o durumda bin tane de faceook olsa toplumu etkileyemeyecektir....

Kimmiş cevap veremeyen merak ettim? Bir toplumu, birbirinin aynı olan binlerce birey oluşturmaz.Tüm bireyler birbirinden farklıdır.Farklı zevkleri, hobileri vardır.Din, siyaset gibi konular kişisel özgürlükler sınıfındadır.Senin ilgi duyduğun kişiden başkası ölümüne nefret ediyor olabilir.Ya da, sen müslümanken birbaşkası ateist olabilir, deist olabilir veya başka dine mensup olabilir.Onun, orda dini veya kişileri kötülemesi hiçbir anlam ifade etmez.Senin, benim inancıma göre diğer Dünya'da cezasını çekecektir ama bu Dünya'da istediği gibi yaşamak onunda hakkıdır.Devlet denilen oluşum, çoğunluğun ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlü değildir, devlet bünyesinde barınan tüm vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır.Çoğunluk birşeyi istiyor diye tamamen ortadan kaldırılamaz, yasaklanamaz.

Not : Bu arada söylemek gerek, Facebook'a 1-2 kez hariç girmişliğim yoktur.