Merhabalar,
yaşadığım bir sorun hakkında sizden yardım almak istiyorum, çünkü adwords ciddi anlamda yardımcı olmak yerine bana reklam verme arkadaş dercesine bir tavır içinde.
öncelikle yaptıklarımı anlatayım ;
- daha önceden kullanılmış olan bir adwords hesabında, ödeme seçeneklerindeki kredi kartını değiştirerek yeniden kullanmak istedim. fatura seçeneği sonradan ödemeli şekilde. ve geçerli olarak gözükmekte durumu.
- yeni bir reklam kampanyası oluşturup reklam grupları ve reklamlar oluşturdum. aradan 2gün geçmesine rağmen herhangi bir şekilde reklamlar gösterime girmedi.
- tüm alanlardaki ilgili kısımlarda uygun, etkin, geçerli gibi ibareler bulunmakta.
- reklamlar gösteriliyormu kısmında ise
Hayır -
* Anahtar kelime öbeği şu anda reklamlarınızdan hiçbirini tetiklemiyor.
Reklamınızın bu anahtar kelime için gösterilmemesinin çeşitli nedenleri olabilir.
Bu nedenlerden bazıları şunlardır:
* Anahtar kelimeyi kampanyanıza eklediniz. Anahtar kelimeniz inceleme aşamasından geçeceği için kısa bir süre bekleyebilirsiniz.
* Sistemimizin işleyişinde bir gecikme var.
şeklinde bir açıklama var.
konunun daha iyi anlaşılabilmesi için ayrıca görselleri de ekliyorum buraya.
anlattıklarım ve görsellere bakarak belki birşey söylemek güç olabilir. ama nerede yanlış yaptım neyi eksik yaptım bilmiyorum.
konuyla ilgili müşteriyle de ciddi sıkıntıya girdim 3 gündür reklamları yayınlanmıyor ve ciddi bir zarar söz konusu. google a attığım maillerden sadece birine cevap geldi ve 3 gün sonra. gelen mailde şöyle bir şey var :
Alıntı
Hesabınızı inceledikten sonra Google AdWords hesaplarınızın Şartlar ve Koşullar belgemize uygun olmadığını fark ettik. Hesabınızın askıya alınmasıyla ilgili olarak uzman ekibimizle yeniden görüştük. Ekibimizin kararının doğru olduğunu ve değişmeyeceğini belirtmek isteriz.
Reklamlarınız artık Google’da yayınlanmayacaktır. Bu politika oluşturduğunuz tüm hesaplar için geçerlidir. Şartlar ve Koşullar belgemizde belirtildiği gibi Google, reklamları herhangi bir nedenle sonlandırma hakkını saklı tutar. Şartlar ve Koşullar belgemizi görüntülemek için lütfen
https://adwords.google.com.tr/select/tsandcsfinder adresini ziyaret edin.
Hesabınızla ilgili sorun çözümlenemeyeceği için, bu e-posta bu konudaki son iletimizdir. Destek ekibimiz daha fazla bilgi sağlayamamaktadır.
İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
arkadaş tamam hatalı bişey yapmışız ( artık herneyse bilmiyorum ) diyelim. sen bana hatamın ne olduğunu söyle düzelteyim. nedir bu hata yaptın artık sana reklam yok. şaka gibi resmen.
benim ne yapmam gerekiyor ? birkaç gün süreyle (adwords ile ilgili sorunu düzeltene kadar) adwords hesabında müşterimin reklamlarını ücreti karşılığı yayınlayabilecek olanlar lütfen pm atsınlar görüşelim. konu cidden acil. müşteri turizm sektöründeki bir firma. web sitesinin reklamları olacak.
çok uzun bir yazı oldu farkındayım ama elimden geldiğince durumu anlatmaya çalıştım. anlaşılmayan konular olursa yanıtlarım.