Satış bitmiştir..

msn ya da pm den sizlerle irtibat kurmaya çaılşan kişileri bizlere bildiriniz. şuan kesinlikle tarafımızdan ( kitabı yazanlar yani breed, warchild ve sql ) satış yapmamaktayız. sizlerle irtabata geçen kişilerden kitap, script alırsanız hakkımızı helal etmiyoruz. şuan satışlarımız tamamen durmuşturk. kesinlikle sizi msn e ekleyenlerden veya pm vs. ile irtibat kuranlardan bu ürünleri temin etmeyiniz. bizle alakaları yoktur. dediğimiz gibi 30 satış yaptık ve [COLOR=Red]satışlarımız şuan kesinlikle bitmiştir.

Alan arkadaşlardan ufak notlar

Riesse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistemi dün akşam satın aldım, daha önce böyle bir fikir aklıma gelmemişti, hiçbir yerde de okumamıştım. Script de gayet iyi çalışıyor, verdiğim paraya fazlasıyla değdi yani. warchild'a çok teşekkürler.
Yalnız bu sistemi kullanan sayısı arttıkça alacağımız verim düşecektir, bu da sistemin tek dezavantajı.
Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistemi şimdi kurdum gayet başarılı
Aktifhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aldım bir tane babam istese vermem
dezavantaj kısmına yorum getirmek gerekirse sadece 30 kişiye satılacak ve bu sistem için geçerli 100k site olduğunu belirtmek isterim.

Haplo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anlatılan taktik uygulanması kolay ve çok uyanıkça bir yöntem. bir kez daha bakmak ile görmek arasındaki farkı idrak ettim ve şahsen gözümün önündeki şeyi görememişim meğer diye düşündüm
scripti kurdum denedim sistem gayet güzel işliyor. sonrasında zamanlanmış görevlere (cron) biraz iş düşüyor ama olsun sonunda taş atıp kolunuzu yormanıza gerek kalmıyor. alan kişilere özellikle benim gibi tembellere kesinlikle faydası olacağını düşünüyorum

benim değerlendirmem bu şekilde
cmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paketi sorunsuzca aldım.Çok teşekkürler...
Henüz uygulamaya geçmedim.
Ama söylemeliyim ki, oldukça işe yarar ve size herhangi bir iş bırakmayan ( ya da azıcık iş bırakan) backlink alma sistemi.
Yöntemi biliyor olmak bir yana uygulama zorluğu da düşünülürse, oldukça faydalı bir paket olduğu kaçınılmaz oluyor.
Tekrar teşekkürler...
betr_sc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yöntemi aldım.Açıkcası ben olsam bu yöntemi satmazdım.