ATABEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben onu bunu bilmez adsensede her zaman çifte standart var.

diziizleyelim.com bendeyken adsense kullanıyodum. halıyle deli bi hit ve deli bi gelir vardı. gunde 150 dolardan asagı dusmuyodu gelır. bir gun adsenseden maıl geldı. dizi sitesınde telıf haklarından dolayı adsense yayınlayamazsınız gıbılerınden. sitenızı banlıyoruz dedıler. ıyıde dedım youtubede dizi vıdeoları var ama adsense donuyo bu nasıl bi çifte standarttır dedım. gelen cevap daha ılgınctı. domaınınızı banlıyoruz. hesabınızdakı para ödenecek. lafın kısası cenenı kapa bunu bulduguna sukret dedıler.

aradan zaman gectı baktım dunya kdr dizi sitesı adsense yayınlıyo. ya dedım bu adamlar neden banlanmıyo. hatta vıdeo ıclerıne kdr reklam koyanlar banlanmıyo. dizi sitesı sahıplerı ıle konustum hiti 100k yı gecen sıtelerı banlamıslar. kucuk balıkları bırakmıslar.

yanı adsense banlama işini dizi sitesı dıye degıl. adsenseden cok para kazanma kapasitesı olan dıye yapıyor. su an bıle onlarca dizi sitesı adsense yayınlıyor. merak edıyorum benım sıtemdekı dızıler telıf hakkına gırıyoda; onların sıtelerındekı gırmıyomu
sonuna kadar okudum haklısın ne demişler hocanın dediklerini yap yaptığını yapma sende ara ara hesabını koysan 30 40 doları gecmesen banlamazlardı gib sanki...