Merhaba arkadaşlar, bütün adsense yayıncılarının bildiği üzere artık alakasız sitelerimizde "sayın" Ömer Coşkun ve sigarayı 7 günde bıraktıran "mucizevi" ilacından hepimiz muzdaribiz.R10 üzerinde şimdiye kadar Ömer Coşkun bey adına onlarca konu açıldı artık bizi bırak diye, cinnet geçiren bir webmaster arkadaşımızda 7gundeomeribirak.info domainini alıp kontra atağa geçmeye hazırlanıyor.
Şimdiye kadar açılan tüm konulara sessiz kaldım benimle alakası olmadığı için ama bugün online oyun sitemde karşıma gelen ekranda 4 adet sigarayı bıraktıran .info'lu domain görünce ve doğal olarak bugünün adsense getirisinin normalin yarısı olduğunu görünce bende sinirlerime hakim olamadım.

İlk başta bu siteleri filtreye ekledim ve adsense'ye şikayet etmek için uğraştım ama nafile birşey bulamadım,eğer böyle birşey varsa yani adsense yayıncılarının sitelerini şikayet edebiliyorsak bilen bir arkadaş varsa sevinirim.
Bir parantez açıp eklemek istiyorum bu .info'lu domainlerin hepsi Ömer Coşkunnun siteleri değil ondan ürün alıp internetten satmaya çalışan işi bilenlerin işi.Akıllarına göre seo kurnazlığı yapıp sigarayı bırakma kelimesinin geçtiği domainleri almaya çalışıyorlar.Hem interneti çöplüğe dönüştürüyor hemde webmaster'ların zarara uğramasına neden oluyorlar.

Şöyle ki,açılan sitelerin içeriğinin hiçbiri özgün içerik değil ve sürekli aynı kelimeler site içerisinde tekrarlanıyor,birbirlerinden aldıkları içerikleri yayınlıyorlar + çoluk çocuğun girip eğlenmeye çalıştığı bir online oyun sitesinde Ömer Coşkun ilacının ne işi var.

Dediğim gibi bilen arkadaş varsa domainlerin hepsini çöp oldukları için internete zarar verdikleri nedeniyle,ayrıca adsense yayıncılarına zarar vermeleri nedeniyle şikayet edeceğim.

Not: Reklamların alakasız sitelerde çıkması google'ın hatası ama oda ne yapsın garibim o kadar çok site bir yerde gösterilmek zorunda diye yapıyor sanırım :S

Ömer coşkunun youtubede ibrahim tatlıses'e pkk lı dediği videoyuda paylaşmak istiyorum [MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=uq8231pkz_M[/MEDIA]