Şahsen yorumumu kendim söylüyorum Hakan şükür, nonda, hasan şaş ve benzeri oyuncular bu takımdan gönderilmemeliydi..Biz bu oyuncular varken daha başarılıydık..Son yıllara bakıyorumda bu oyuncular olmadan hiç bir başarı yaşamamışız..
Rezillikten başka bir şey değil..Galatasaraya gelip paranın tadına varan futbolu unutuyor..Bize galatasarayı sahiplenen ve onun ruhunu dirilticek oyuncular lazımdır !
İyide Hakan şükür ve Hasan Şaş 'a bağlama durumu.. Saçları beyazlamış adamların

Bunların başarısından çok Fatih Terim 'in başarısıydı. Bunları bir araya getiren eğiten geliştirende oydu.. Hakan Şükür son yıllarda 6-7 'den fazla golü yoktu. Ama öncekilerden bahsedersen onu artık karıştırmamak lazım çünkü o zamanlar gençti. Göndermemek lazım diyosunda aynı zamanda çok kötü duruma geldiğimiz yıllarda da bu oyuncular vardı unutmamak lazım..
Şuan biz bu takımdan hemen çok şey bekliyoruz.. Rjkaard Barcelonaya geldiğinde biliyosunuz ilk yıllarda hiç bir başarı gösteremedi. Böyle kadro kurupta böyle hedefleri olan bir takıma biraz zaman tanınması gerek. Elbet hatalar olacaktır. Önemli olan hataları görüp düzeltmektir. Seneye emin ol bu sene en çok patlak verdiğimiz mevkilere iyi transferler yapıp sıkıntıları gidericektir. Gerisi artık futbolcuların yeni oynattıgı sisteme alışmaktan başka yapacak birşeyi yoktur. Yine örnek veriyorum Derwall Türkiyedeki futbolda devrim yaratmış bir teknik adamdır. Ee peki baktıgımızda ilk senelerinde ciddi başarısı varmıydı? yoktu.. Sonradan Galatasaray takımı çok iyi bir takım haline geldi. Rjkaard 'da bence devrim yapabilecek bir teknik direktördür. Sadece zaman tanınması gerekiyor. İleride bu takımda çok şey yapacaktır..