Onca muhabbet dönmüş arkadaşlar anlamıyorsunuz sanırım ;
Benim bir kırtasiye dükkanım var defter satmam lazım ki para kazanayım.
Elimdeki parayı gidip adsense yatırıyorum diyorum bir tıka 0.07 usd vereyim,adam gidip adsense hilesi yapıyor,benim tık başına verdiğim 0.07 10 kere 100 kere 1000 kere tıklanıyor benim cebimden para çıkmaya devam ediyor ve ben defter satamıyorum.
Google'dan çıkmıyor para benim cebimden çıkıyor,bende diyorum yahu tık var onca para gidiyor defter satılmıyor o zaman ben reklam ücretini 0.01 yaparım bari az param gitsin.
Bu defa ne oluyor peki?Bana defter sattırabilecek sitelerde daha az kazanmış oluyor hemde uçuruma bak 7 kat! 0.07 az para olabilir 1000 tık aldığında 70 Usd eder Tl karşılığı 110TL civarı arkadaşlar.
Şimdi burada konu çok farklı yerlere gidiyor,arkadaş demişki onca uğraştık hit yok emeğimizin karşılığını alamıyoruz,arkadaşım sen adsense bel bağlarsan 100 hitle gelen günlük 1 dolar gelire bakarsan zaten birşey kazanamazsın.Ayda 30 dolar 4 ayda 120 dolar alırsın.4 ay emeğinin karşılığı bu mu?Hemde eninde sonunda banlanacaksın oda var.
Yani şöyle düşün o şekilde kazanılan para google'dan gelmiyor senin benim gibi insan evladından geliyor,bazısında para çok Ömer Coşkun gibi tıklar koymaz ama bazısı ekmek alabilmek için yapıyor belki bilemezsin.Yani haklı tarafın yok kul hakkına giriyor 0.lı usd cinsinden