bu sitedeki şablona göre bi tema yaptırmak istiyorum yada böyle bi tema varmı...

yazılan konularda sitedeki gibi resimi ve konu baslıcı cıkacak random sekilde ana sayfada gerisini zaten anlatmaya gerek yok..referans felan sormaya gerek yok zaten işi bilen icin ufak bisey..belki benzer bi tema vardır ama bana ait olsun istedim..

Ben yapabilirim diyen arkadaslar fiyatı PM atabilirse sevinirim.

Anasayfam da aşağıdaki özellikler olsun:

Konudaki thump resim ana sayfada gorunsun,tıkladıgında icerik acılsın,ana sayfam örnek sitedeki gibi yerleşime sahip olsun,sol bölüm kategoriler ve diger bileşenler sag bölümde de kullanabilecegim reklam alanları bulunsun ek olarak..3 sutunlu bir tema istiyorum

Orta kısım 2 sutundan oluşsun sag 5 sol 5 konu şeklinde bölünsün.Header kısmı yine aynı olsun sayfalar bileşenleri header da yer alsın,renk olarak örnek sitedeki ile hemen hemen aynı renklere sahip olsun yada tonlarında,orta sutunda featured galery plugini kullanabilecegim yer olsun ve konu resimlerini orada gösterebileyim.

İçsayfam da aşağıdaki özellikler olsun.

iç sayfamda konuya girildiginde yazı ustunde 300x250 iki reklam bu adsense yada türevleri bi reklam olabilir yanyana olacak sekilde ayarlanmasını istiyorum ve yazı bitminde de yine eş değer boyutta bi reklam alanı adsense icin,benzer yazıların gorunmesini istiyorum.

Not: Yapılacak olan temanın her 3 sutunada yeri geldiginde müdahele etmeliyim,bileşen ekleme cıkarma yaparken sorun yaşamak istemiyorum.

Sanırım şimdi acıklık getirdim konuya.